Pamela Anderson soovis teda seksuaalselt väärkohelnud lapsehoidja surma: ja ta surigi järgmisel päeval

Elu24
Copy
Pamela Anderson.
Pamela Anderson. Foto: Rw/mpi/capital Pictures

Pamela Anderson paljastab peatselt ilmuvas dokumentaalfilmis, et sattus lapsepõlves seksuaalse väärkohtlemise ohvriks ning üritas isegi enda lapsehoidjat tappa.

31. jaanuaril ilmuvas Netflixi dokumentaalfilmis «Pamela, a love story» paljastab 55-aastane Pamela Anderson, et üritas tappa oma naissoost lapsehoidjat, kes teda lapsepõlves seksuaalselt väärkohtles.

Naise sõnul kestis kuritarvitamine neli aastat. «Ta ütles mulle alati, et ma enda vanematele ei räägiks. Ma püüdsin enda venda tema eest kaitsta. Ma üritasin teda tappa – proovisin teda suhkruroost pliiatsiga südamesse pussitada.»

Kui aga Andersoni katse lapsehoidjat rünnata ebaõnnestus, tekkis tal sünge soov, mis lõppes lapsehoidja äkksurmaga.

«Ütlesin talle, et tahan, et ta sureks, ja ta suri järgmisel päeval autoõnnetuses,» räägib Anderson.

Anderson arvas, et tappis lapsehoidja oma maagilise mõtlemisega, ning tundis, et ei saanud sellest kellelegi rääkida.

«Ma olin kindel, et tegin seda. Soovisin ta surma ja ta suri,» jätkab Anderson. «Ma elasin sellega terve oma nooruspõlve.»

Andersonil oli raske mõista, et ka naissoost isik võib teda seksuaalselt kuritarvitada, ning see pani teda inimesi aina vähem usaldama.

See ei ole aga ainus kord, kui Anderson lapsena seksuaalse väärkohtlemise ohvriks langes.

Oma autobiograafilises kirjatükis loeb Anderson ette ka enda lapsepõlvepäevikuid, kus jagab, et 25-aastane meessoost naaber vägistas ta 12-aastaselt.

«Mina ja mu sõber läksime sõbra korterisse, ta läks ülakorrusele koos mehega, kellesse ta oli armunud,» räägib ta. «Mina hakkasin tema sõbraga allkorrusel triktrakki mängima, kuni teda ootasin.»

«Mängisime mõnda aega, kuni ta ütles, et ma näen välja, nagu vajaksin massaaži,» meenutab ta. «Ta oli 25, mina 12. Ta vägistas mu. Tundsin, et see oli minu süü.»

Tundes, et tal polnud pärast juhtunut kellegi poole abi saamiseks pöörduda, hoidis Anderson rünnakut aastaid saladuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles