PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 27. jaanuar: Jäär võtab täna kergesti tuld, Kaljukits ärgu toppigu nina teiste asjadesse

Copy
Foto: Shutterstock

Rõõmsat reedet! Nädalalõpp juba paistab...

JÄÄR 

Kisub vaidluseks ning sa võtad kergesti tuld. Isegi juhul, kui sa asjasse ei puutu, lased end võõrasse sõnasõtta kaasa tõmmata.

SÕNN

Sul tasub mõtetes ajas tagasi minna ja analüüsida varem tehtud käike. Võimalik, et on vaja veidike vigade parandust teha.

KAKSIKUD

Tasub probleemide tagamaad lahti rääkida ja läbi arutada, milline oleks parim ja kõigile osapooltele sobivaim viis nende lahendamiseks.

VÄHK

Sulle tundub, et asjad ei edene nii kiiresti, nagu peaks, sest teiste tegutsemistempo on sinu omast aeglasem. Hoidu teisi takka kiirustamast.

LÕVI

Sinu käigud peavad olema läbimõeldud ja põhjendatud. Neid planeerides tuleb arvestada ka varasemate kogemustega.

NEITSI

Sul on lihtne oma seisukohti teistele vastuvõetavaks teha. Oskad mõtteid osavalt sõnadesse panna, väljendad end selgelt.

KAALUD

Ümbritse end heade kaaslastega. Sinu mõtted võivad olla kuitahes head, ent need ei vii kuhugi, kui sa neid vaid omaette mõlgutad.

SKORPION

Sind võib vallata isu mööda poode tuulata, mis võib lõppeda sellega, et ostad endale kokku mitte just kõige praktilisemaid asju.

AMBUR

Kui saad, võta ette väljasõit. Ringi liikumine, uute paikade nägemine ning tutvuste sõlmimine toob sulle igal juhul huvitavaid elamusi.

KALJUKITS

Kipud sekkuma asjusse, millesse sa ei puutu, tahad muuta seda, milleks sul pole õigust või millest lihtsalt jõud üle ei käi.

VEEVALAJA

Võivad avaneda uksed, mis varem suletuna näisid. See võib tähendada tähelepanu avaldamist isiku poolt, kes enne oli sinu vastu külm.

KALAD

Veenus jõuab Kalade märki. Algab periood, mil suureneb seltskondlik aktiivsus. Ka on nüüd lihtsam vastassooga suhteid luua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles