JUBA VARSTI ⟩ Kes on aasta artist ja milline hitt on aasta lugu?

Elu24
Copy
26.01.2022, Tallinn, Alexela kontserdimaja. Eesti Muusikaauhinnad 2022.
26.01.2022, Tallinn, Alexela kontserdimaja. Eesti Muusikaauhinnad 2022. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

26. jaanuari õhtul toimub Unibet Arenal Eesti muusikaauhindade gala, kus kuulutatakse välja eelmise aasta silmapaistvaimad Eesti muusikud, lood ja albumid.

Muusikaauhindade veerandsajanda aastapäeva puhul on gala suurejoonelisem kui kunagi varem. Kontsertšõul esinevad eestlaste poolt palavalt armastatud artistid: nublu, Anett, Elephants From Neptune, STEFAN, Rita Ray, Gram-Of-Fun ja paljud teised. Õhtut juhib legendaarne 5MIINUST.

Sel korral on võistlusel ajaloo kõige rohkem kategooriaid. Antakse välja rekordiliselt 20 auhinda, mille saajad on välja valinud 200-liikmeline žürii.

Enim nominatsioone sai viies kategoorias kandideeriv STEFAN ning neljas kategoorias nublu ja Gram-Of-Fun, kolme nominatsiooniga paistavad silma Anett, Jüri Pootsmann, Minimal Wind ja Rita Ray.

Kes kõik auhinnale nomineeriti, loe pikemalt SIIT!

Kes on aasta artist ning kelle muusika ja teod väärivad tunnustust? See selgub juba täna õhtul suurejoonelisel Eesti muusikaauhindade juubeligalal, mis jõuab televaatajateni Kanal 2 otseülekande vahendusel algusega kell 19.30.

Eesti muusikaauhindade galale saab kaasa elada ka Elu24s, kust leiab lisaks otseülekandele meeleoluka otseblogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles