Tõsielusarja «Kõige parem kaaslane» vaadanud naine: häirib, et heteroks olemist maha tehakse (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
TV3 uus noorte-reality «Kõige parem kaaslane».
TV3 uus noorte-reality «Kõige parem kaaslane». Foto: TV3

Elu24 toimetusega võttis ühendus Reet, keda ärritas tõsielusarja «Kõige parem kaaslane» viimati eetris olnud osa. «Noored räägivad saates, kuidas nad vihkavad heteroid tantsimas,» ütleb Reet, kes ei mõista, miks propageeritakse teles LGBT-inimesi. «Igaüks võib teha, mida soovib, aga sellist asja teistele peale suruda avalikel platvormidel ja telekaamerate ees pole okei,» leiab ta. TV3 selgitab, et noori on vaja mõista, mitte hukka mõista.

Kolmapäevaõhtuti TV3 eetris olev saade «Kõige parem kaaslane» tekitab vaatajates vastakaid arvamusi. On neid, kes saatele kaasa elavad, samuti leidub neid, kes seda teravalt kritiseerivad.

«Kõige parem kaaslane» on sotsiaalne eksperiment, kus üheksa noort soovivad parandada oma suhtlemisoskust ja väljuvad selleks oma igapäevase nutimaailma mugavustsoonist. Noored lukustatakse kaheks kuuks nõukaaegsesse majja, kus nad puutuvad kokku elutingimustega, milles elasid nende vanavanemad. Majas on kuivkäimla, pesu saab pesta käsitsi või pesumasinaga Riga ning süüa tuleb ise teha. Kogu ettevõtmise eesmärk on ajendada noori mõtlema, probleeme lahendama ning koostööd tegema. Saates vaadeldakse, kuidas tulevad piirideta ja võrgus kasvanud noored toime täieliku isolatsiooni ja piirangutega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles