PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 26. jaanuar: Kaljukits kipub mõtlema materiaalsetele asjadele. Kalad peavad tegelema millegi uuega

Copy
Eestimaa Talv
Eestimaa Talv Foto: Tanel Tuisk/ Erakogu

Mõnusat neljapäeva!

JÄÄR

Päev on täis kiirustamist ühest kohast teise, ette tuleb mitmesuguseid kohtumisi ning kõnelusi. Võimalik on uute tutvuste loomine.

SÕNN

Lähedase inimese mõistmine käib sulle üle jõu. Sellegipoolest – proovi ka hinnangute andmisest hoiduda, ole tema jaoks olemas.

KAKSIKUD

Mõni ammu tekkinud küsimus võib tänase päeva jooksul vastuse saada või pikemaajaline probleem lahenduse leida.

VÄHK

Sinult eeldatakse tarkust ja vastutustundlikkust. Kuigi võib tekkida ebakindel tunne ning soov ära jooksta, jää paigale ja täida oma kohust.

LÕVI

Võid tunda, et sul on raske edasi minna, sellisel juhul otsi tuge ja abi. Ära püüa teha nägu, nagu saaksid kõigega üksi hakkama.

NEITSI

Tahad ennast proovile panna ja teistest parem olla, kuid sellegipoolest ei saa elu võtta kui spordivõistlust ja kaaslasi kui konkurente.

KAALUD

Juba hommikul tasub plaanid paika panna ning tegutsemist alustada. Kui hommikul laiskled, ei saa sa ennast hiljem kuidagi käima.

SKORPION

Keegi üritab sinuga aktiivselt suhelda, aga sina ei ole vist temaga sugugi samal lainel. Kui sa suhelda ei taha, väljenda seda taktitundeliselt.

AMBUR

Muudad kellegi kadedaks, võimalik, et tegu on armukadedusega. Tegelikult pole selleks põhjust, teine tõlgendab sinu käitumist valesti.

KALJUKITS

Mõtted on materiaalses maailmas. Võid näha häid võimalusi raha teenimiseks, neist aga ei maksa mõtlematult kinni haarata.

VEEVALAJA

Niisama käed rüpes istudes võib sulle küll ka õnn sülle kukkuda, tõenäolisem on siiski, et saavutad midagi, kui selle nimel tegutsed.

KALAD

Pead ette võtma midagi niisugust, mis pole sinu jaoks igapäevane. Kui tundub, et olukord kisub käest ära, päästad selle huumori abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles