Liina Ariadne Pedanik avaldas põhjuse, miks ta otsustas oma perekonnanime alles jätta

Elu24
Copy
Laulja ja youtuber Liina Ariadne Pedanik
Laulja ja youtuber Liina Ariadne Pedanik Foto: Madis Veltman

Raadio 2 saates «Pulss» käisid külas Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik. Viimane avaldas, miks ta ei ole siiani võtnud abikaasa perekonnanime.

Sisulooja Martti Hallik ja muusik Liina Ariadne Pedanik abiellusid möödunud aasta märtsis Las Vegases. Kaks aastat varem kihlus paar San Franciscos asuva Golden Gate Bridge'i juures.

Raadio 2 saates «Pulss» avaldas Liina Ariadne, miks ta abikaasa perekonnanime ei võtnud. «Mulle meeldib enda perekonnanimi liiga palju,» vastas ta naerdes. «Olen ikka veel Pedanik.»

«Liina Ariadne Pedanik-Hallik? Ma mõtlesin selle peale, aga see läheb ikka jube keeruliseks,» nentis lauljatar.

Oma YouTube'i kanalil jagas Martti ka kokkuvõtet imekaunist pulmapäevast. Miks otsustasid noored abielluda just teisel pool ookeani? «Ma olen alati tahtnud asju teisiti teha kui teised minu kodulinnas,» ütles Martti.

«See ei jõua endiselt kohale, et oleme Vegases ja abiellume täna,» jagas ta emotsioone vahetult enne tseremooniat.

2016. aasta lõpust saati koos olnud paar sõlmis Eestis igavese liidu möödunud aasta 4. juulil. «Alati ei lähe kõik nii, nagu soovid, kuid neil hetkedel oleme üksteisel alati olemas ja see ongi kõige tähtsam! Täna, Ameerika iseseisvuspäeval, sai meie liit Eesti riigi ees ametliku käigu,» teatasid Liina ja Martti toona Instagramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles