ÕNNEROHKE UUDIS Karl-Erik Taukarist ja Kerli Kivilaanest saavad peagi lapsevanemad

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Kerli Kivilaan ja Karl-Erik Taukar
Kerli Kivilaan ja Karl-Erik Taukar Foto: Raul Mee/mollusk Media/Raul Mee/mollusk Media

Muusik Karl-Erik Taukar teatab ühismeedias, et saab peagi isaks!

«No mis te arvate? 🐣» kirjutab laulja Karl-Erik Taukar oma Instagrami kontol, lisades foto oma elukaaslase Kerli Kivilaanega.

Postituse alla on kogunenud mitmeid õnnesoove ning muusik Egert Milder on jätnud humoorika kommentaari: «Uus singel?»

Elu24-le laekus juba aasta algul vihje, et Taukarit ja Kivilaant märgati koos ning tundus, et paar ootab perelisa. Pöördusime siis ka Taukari poole, kuid mees ei soovinud toona kommentaari jagada ning jättis päringule vastamata. 

Palju õnne kogu toimetuse poolt!

Aastaid koos olnud lauljad viis teineteiseni armastus muusika vastu ajal, kui Kivilaan veel Põhja-Tallinna solistina lavasid vallutas. Bändiga liitus lauljatar 2013. aasta mais peale endise solisti Maia Vahtramäe lahkumist. Kolm aastat kestnud koostöö Põhja-Tallinnaga jõudis lõpule 2016. aastal. Peale seda pürgis Kivilaan 2019. aastal Eurovisioonile looga «Cold love».

Taukar sai tuntuks talendisaate «Eesti otsib superstaari» viiendast hooajast. 2017. aastal tunnistas ta, et kuigi tal on olnud silmapiiril mitmeid Maarjamaa kaunitare, siis oli Kivilaan just see, kes jalust nõrgaks võttis ning kellesse ta armus esimesest silmapilgust.

Taukar ja Kivilaan kohtusid esimest korda ühiste tuttavate kaudu ühel mõnusal koosviibimisel, kui Kivilaan veel muusikakollektiivi Põhja-Tallinn ridades laulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles