FOTO Prisma «soodushind» tekitab segadust ja pakub nalja, pood vabandab

Elu24
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž

Kui mitmed viskavad kohvipaki hinna eksimuse üle nalja, siis Prisma avalike suhete juht vabandab. 

«Korralik soodustus, tasub minna,» naljatletakse Facebooki gruppi postitatud foto juures.

Nimelt märkas tähelepanelik kodanik Maardu kaupluses hinnaapsakat, kui Jacobs Barista kohvipaki soodushinnaks oli märgitud 17,59 eurot. Toote tavahinnana oli aga kirjas 14,49 eurot.

«Nagu näha, siis on riiulid tühjaks ostetud. Kiirustage, viimased veel saadaval,» viskas üks kommentaariumis nalja. «Võimalik vaid Prismas,» pilkas aga teine. «Vaadates riiulit, siis tundub, et allahindlus mõjub.»

«Kuidas neist kollastest siltidest üldse aru saada?» on kolmas nõutu. 

Jarmo-nimeline mees teadis aga rääkida, et kohvi hindadega on alati miskipärast kummalised lood. «On olnud nii, et sooduka ajal saab umbes 10 euroga ligi kilose paki ja siis «originaalhind» on maha kriipsutatud – umbes 18 eurot. Peale sooduskampaania lõppu on sama kohvipakk müügil enam-vähem sama hinnaga, millega ta sooduskampaania ajal osta sai.»

Hinnaapsakas Prismas
Hinnaapsakas Prismas Foto: Erakogu

Prisma avalike suhete juht Kristiina Tamberg kinnitas, et korrektne tavahind on 20,99 eurot. Sooduspakkumisega on kohvipaki hinnaks aga 17,59 eurot.

«Suur tänu, et edastasite info eksliku hinnasildi kohta – annan info kauplusele edasi ning parandame eksimuse,» lubas ta. «Palume eksituse pärast vabandust.»

Foto: Kuvatõmmis Prisma kodulehelt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles