«Lapselapsed igatsevad vanaema, aga vanaema on vangis.» Narkokuriteos süüdi mõistetud naine sai kohtult rohelise tule

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Narkokuritegudes süüdi mõistetud Tiina osaleb enda ennetähtaegset vabastamist puudutaval istungil videosilla kaudu Tartu vanglast.
Narkokuritegudes süüdi mõistetud Tiina osaleb enda ennetähtaegset vabastamist puudutaval istungil videosilla kaudu Tartu vanglast. Foto: Elu24

Narkojõuku kuulunud naine on enda sõnul elus uue lehekülje pööranud. Tema ennetähtaegset vabastamist toetavad nii vangla kui ka prokuratuur. «Teadvustan endale, et sõltlane olla on eluaegne probleem, ma pean sellega tegelema terve elu,» ütleb Tartu vanglast enne tähtaega vabaneda sooviv Tiina.

Narkokuriteos süüdi mõistetud Tiina osaleb enda ennetähtaegset vabastamist puudutaval istungil videosilla kaudu Tartu vanglast. Erksas ruumis istuv naine ootab tasa ja targu istungit. Saalis on lisaks kohtusekretärile enne istungit vaid süüdimõistetu kaitsja, tuntud vandeadvokaat Kalju Kutsar. Prokurör on enda arvamuse 47-aastase naise vabanemise kohta esitanud kirjalikult.

«Ma olin sõltlane ja see on täiesti üle mõistuse, mis elu ma elasin,» ütleb naine kohtuistungil. Ta tunnistab, et kuritegude toimepanemine oli suuresti seotud tema alkoholi- ja narkosõltuvusega. Nüüd soovib kolm viimast aastat trellide taga veetnud naine enne tähtaega vanglast vabaneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles