PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 24. jaanuar: Jääral tuleb enne tegutsemist mõelda, Kaksikud võiksid probleeme sõpradega arutada

Copy
Udune päev.
Udune päev. Foto: Heveli Tuisk / Erakogu

Meeleolukat teisipäeva!

JÄÄR

Pole mõtet enne tegutsema hakata, kui kogu tegevus on põhjalikult läbi mõeldud. Vastasel juhul on oht vales suunas edasi minna.

SÕNN

Tundub, nagu sujuks teistel asjad paremini kui sinul. See lõputu võrdlemine ei vii sind kuhugi, keskendu iseendale ja oma plaanile!

KAKSIKUD

Keerulisena näiv olukord ei pruugi seda päriselt olla. Vaja on probleeme heade sõpradega arutada – nii muutub sulle kõik palju lihtsamaks.

VÄHK

Oluliste asjade juhtumine ei sõltu kuigi palju välistest teguritest, kõige olulisem on sinu enda valmisolek. Mis tulema peab, see tuleb.

LÕVI

Üksinda pusides ja paindumatult iseteadlik olles jõuad ka edasi, aga väga vaevaliselt. Proovi teisi mõista ja neile nende ebatäiuslikkus andestada.

NEITSI

Võiksid otsida, milliseid võimalusi – näiteks huvitavaid kursusi – enda arendamiseks valida saad. Või siis osta hea ja õpetlik raamat.

KAALUD

Rahmeldad pidevalt ja kui tekkibki moment, kui otsekui midagi teha pole, teed kõik selleks, et endale uut rakendust leida.

SKORPION

Aina tormeldes ei ole sul aega ja võimalust oluliste asjade üle järele mõelda. Praegu oleks sul eriti vaja just seisatada ja mõelda.

AMBUR

Võta end kätte ning ürita keskenduda eelkõige isiklikele asjadele, pööra rohkem tähelepanu oma lähedastele. Hoia end!

KALJUKITS

Proovi oma asju niimoodi planeerida, et lisaks kõiksugu kohustuste täitmisele saaksid teha midagi meeldivat.

VEEVALAJA

Kui sul on kellegagi suhted sassi läinud, püüa asjad lahendada – mida kauem edasi lükkad, seda keerulisemaks see läheb.

KALAD

Võimalik, et sul tuleb teha oluline valik. Kuula ka parimate sõprade nõuandeid, aga suhtu neisse siiski kriitiliselt ja valivalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles