KLÕPSUD «Põlved on kukkumistest tumesinised!» Itaalias lauatamas käinud Liis Lemsalu jagab reisist fotojäädvustusi

Elu24
Copy
Liis Lemsalu.
Liis Lemsalu. Foto: Konstantin Sednev

Kuigi tänavu on ka Eestis küllaltki korralik ja lumerohke talv olnud, on lauljatar Liis Lemsalu sõitnud talvemõnusid nautima Itaalia mägedesse.

«Põlved on kukkumistest tumesinised ja kael on pigem väga valus, aga ma olen selle olukorraga 100 protsenti rahul, ehk magusvalus jaanuar,» võttis lauljatar Itaalias veedetud puhkuse kokku.

Sotsiaalmeediasse postitatud fotode juurde on Liis märkinud asukohaks Põhja-Itaalias asuva suusakuurordi Madonna Di Campiglio

«Lemmikkoht!» tõdes kommentaariumis ooperitäht Elina Nechayeva, kes ka ise jagas möödunud nädalal Instagramis Šveitsi suusamägedes klõpsatud fotosid.

Kommentaariumis ütlesid sõna sekka teisedki tuntud nimed. «Treenid olümpiaks?» küsis näiteks raadiohääl Rauno Märks. «Jäleeeee mõnus,» ütles aga Hanna Martinson. Muusik NÖEP jäi napisõnaliseks, kommenteerides vaid tuleleegi emotikonidega.

Fotosid ja videoid lumelauasõidust jagas lauljatar ka möödunud aasta jaanuaris. «Hallelujah, mu esimesed pöörded rajalt eemal,» rõõmustas Liis video juures, kus näitas enda oskusi.

«See tunne on ulme! Tegin ka just esimest korda sama!» nentis toona kommentaariumis lauljatar Helen Adamson

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles