«Suvi on tulemas ja hea jooke hoiustada!» Bolt Food taunib kullerite toidukottide müümist

Elu24
Copy
Bolt Food toidukott. Foto on illustreeriv.
Bolt Food toidukott. Foto on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter

«Omavahelist kottide vahetust ei tohi toimuda,» nentis Bolt Food Eesti juht Jaagup Jalakas. Ta selgitas, et Bolt Foodi kotte ei saa välja osta, vaid neid laenatakse kulleritele deposiidi eest.

«Bolt on juba nii põhja käinud, et töölised müüvad inventari?» küsis lugeja, kes saatis toimetusele pildi internetiportaalis müüdavast Bolt Foodi kotist. «Kas kotid siis polegi firma omad, tekib küsimus.»

Nimelt on ostu- ja müügikuulutuste portaalis Yaga müüki paisatud Bolt Foodi kulleri toidukott hinnaga 25 eurot.

«Müüa Bolt Foodi suur termokott, ei leia omal kasutust enam ja endal välja ostetud see!» rõhutatakse müügikuulutuses. «Suvi tulemas ja hea jooke hoiustada või soojasid sööke.» 

Koti asukohaks on märgitud Pärnu.

Müüdav Bolti Food kott
Müüdav Bolti Food kott Foto: Lugeja foto

Bolt Food Eesti juht Jaagup Jalakas kinnitas, et võtavad selle kulleriga ühendust ja paluvad koti tagastada.

«Bolt Foodi kotid ei ole väljaostetavad, vaid laename need kulleritele deposiidi eest. Kui kuller ei soovi enam Bolt Foodi platvormil teenuseid osutada, siis saab koti meile ka tagastada, ja kui kott on heas seisukorras, siis tagastame deposiidi,» selgitas Jalakas.

«Kotid on antud kindlale kullerile seerianumbri alusel ja seega omavahelist kottide vahetust ei tohi toimuda,» nentis ta. Jalakas lisas, et kui näevad, et kuller ei ole platvormil enam aktiivne, saadetakse talle meeldetuletus koti tagastamiseks. «Otseselt midagi ei juhtu, kui kotti meile ei tagastata, kuid teistele inimestele ei tohi kulleritööks kotti edasi anda,» täpsustas ta. 

«Ideaalne kaaslane õpikute mahutamiseks»

Mõni aeg tagasi levis aga sotsiaalmeedias kulutulena videoklipp väikesest tüdrukust, kes kasutas Bolt Foodi kotti koolikotina.

«Koolist otse tööle, vaba aega polegi,» naljatas näiteks üks TikTokki postitatud video all. «Kui tööandjad küsivad 18-aastaselt kümneaastast töökogemust,» lõõpis aga teine. «Kus mu McDonald'si tellimus on?» küsis kolmas.

Toona nentis Jaagup Jalakas, et ettevõtte koti ruumikus ja mugavus annab sellele mitmekülgse kasutamisvõimaluse. «Ideaalne kaaslane õpikute mahutamiseks,» lisas Bolt Food Eesti juht.

Siiski tõdes ta, et ettevõte on laenanud koti kullerile ja see konkreetne kuller enam platvormil teenuseid ei osuta. Küll aga peaks kuller kasutajatingimuste järgi viima koti Boltile tagasi kolme tööpäeva jooksul peale konto sulgemist, et Bolt saaks tagastada koti laenutamise deposiidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles