ÕUDNE Uusaastapäeval lumesahaõnnetusse sattunud Jeremy Renner murdis üle 30 luu

Elu24
Copy
Jeremy Renner
Jeremy Renner Foto: Reuters/ScanPix

«Tasujate» staar Jeremy Renner tunnistab, et murdis uusaastapäeval lumesahaõnnetuses üle 30 luu. «Murtud luud paranevad ning muutuvad tugevamaks!»

Marveli filmides ja telesarjas «Universum» superkangelasest vibukütti Hawkeyed mängiv Renner postitas Instagrami foto sellest, kuidas ta haiglas taastub.

«Tahan tänada kõiki sõnumite ja kaastunde eest. Palju armastust ja tunnustust teile kõigile. Need 30 pluss murtud luud paranevad ning muutuvad tugevamaks, nagu süveneb ka armastus ja side pere ja sõpradega. Armastust ja õnnistusi teile kõigile!» seisab postituse all.

Hollywoodi näitleja Jeremy Renner sai 1. jaanuaril Nevadas lumekoristuse ajal juhtunud õnnetuses rindkere- ja jalavigastusi. Lähedaste sõnul oli tema tegelik seisund palju hullem võrreldes sellega, mida avalikkusele räägiti.

Washoe maakonna politsei teatas aasta alguses, et Renner sattus õnnetusse Renos Mount Rose'i maantee piirkonnas ja nad reageerisid kiiresti. Politseinikud leidsid Renneri vigastatuna ja viisid ta piirkonnahaiglasse. Lisati, et näitleja oli ainus õnnetuses osalenud inimene.

Mõni päev pärast õnnetust selgus, et näitleja sai tõsiselt vigastada, kuna läks kedagi abistama. Mäel autoga lumme kinni jäänud inimesele appi läinud Renner oli õnnetuse ajal kaine. «See oli traagiline õnnetus. Ta on hea naaber ja aitas teid lahti lükata,» teatasid ametivõimud ja viitasid sellele, et Renner kasutas lumesahka.

RadarOnline'i sõnul on mehe olukorra pärast põhjust aga palju rohkem muret tunda, kui paistis. «Jeremy teab, et ta peaaegu suri seal väljas,» rääkis näitleja sõber väljaandele. «Jeremy rindkere sai paremalt poolt tugevalt muljuda ja rindkere ülaosa on veelgi hullemas seisundis. Lisaks oli tal tugevalt veritsev peavigastus ning jalahaav,» lisas sõber.

Teine allikas paljastas, et näitleja rindkerekahjustus oli olnud nii tõsine, et kogu rindkere tuli rekonstrueerida ning Renneri paranemine võib võtta lausa kaks aastat. «Seni on talle tehtud kaks operatsiooni ning tõenäoliselt võib jalg vajada veel operatsiooni. Siiani on arstid operatsioone proovinud teha väikeste vahedega, et Jeremy keha saaks võimalikult palju ise paranemisprotsessiga tegeleda,» sõnas lähedane, kes usub, et Renner on tugev võitleja ning tuleb sellest kõigest kenasti välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles