PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 22. jaanuar: Sõnn peab kannatust varuma, Lõvil on isiklike suhete vallas keeruline päev

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: shutterstock.com

Mõnusat uut töönädalat!

JÄÄR

Kui lähed kaaslastelt nõu küsima, ei pruugi sa loodetud vastust saada. Võib selguda, et teised teavad asjadest veel vähem kui sina.

SÕNN

Varu kannatust juhul, kui pead teekonna ette võtma. Võid sattuda liiklusummikutesse, kipud hilinema endast mitte olenevatel põhjustel.

KAKSIKUD

Kaldud rahaasjade pärast ülemäära muretsema. Ka juhul, kui taskud on tõesti tühjad, suudad nutikalt ka vähesega hakkama saada.

VÄHK

Pead jalad tugevasti vastu maad hoidma ja rahulik püsima, siis ei käi vahelduvate tormituulte jõud sinust niisama lihtsalt üle.

LÕVI

Isiklike suhete vallas üsna keeruline päev. Olukord võib tunduda lootusetuna – armastatud inimene ei ole võimeline sind mõistma.

NEITSI

Kunagi kogetud ebaõnnestumised võivad taas meenuda ning sind töö tegemisel takistada. Riskida sa ei julge, tahad kindla peale minna.

KAALUD

Mida rohkem kiirustad, seda aeglasemalt asjad edenevad. Kui tunned, et sein on ees, ära proovi sellest pea ees läbi joosta.

SKORPION

Perekonna surve võib olla tugev. Ehk on vanem põlvkond sinu suhtes kriitiline, suutmata vastu võtta sinu uuenduslikke mõtteid.

AMBUR

Suhtlemine ei taha sujuda. Kui vajad mingit infot, tuleb sul inimestele korduvalt helistada ja kirjutada, vastuste saamine aga venib.

KALJUKITS

Kui äriasjus on probleeme, siis silma kinni pigistamine ei aita. Igasuguse jama likvideerimise eelduseks on see, et vaatad sellele ausalt ja otse silma.

VEEVALAJA

Veenuse ja Saturni ühendus ei soodusta seltskondlikku läbikäimist ja armuasjade ajamist. Kipud olema kartlik ja kinnine.

KALAD

Usalda iseennast! Otsuseid tehes ära looda teistele. Nemad võivad pigem su hoogu peatada ja ebakindlust tekitada, ise oled ikka kõige targem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles