NOËP Eesti Laulu poolfinaalist: kui kolm nime olid välja öeldud, siis pulss läks kõrgemaks küll

Elu24
Copy
Eesti Laul 2023 teine poolfinaal. Meelik
Eesti Laul 2023 teine poolfinaal. Meelik Foto: Taavi Sepp

«Nautisin seda väikest adrenaliinitulva väga,» ütleb ansambli Meelik liige Andres Kõpper ehk NOËP saates «Hommik Anuga» ja tunnistab, et Eesti Laulu poolfinaalis tõusis ka pulss.

Varem Eesti Laulul sama koosseisuga osalenud ansambli Meelik liige Meelik Samel sõnas, et enne Eesti Laulu olid nad lihtsalt üks koolibänd. «Me salvestasime ühe bändika demo ja saatsime selle Eesti Laulule,» mainis ta ja tõi välja, et tegelikult kandis bänd juba aastaid tagasi Meeliku nime, kuid vahepeal pidid nad seda vahetama. «Kuna «Oblivion» oli ingliskeelne, siis see ei haakunud enam selle kontseptsiooniga, seega see lugu tegi ansambel Meelikust Tenfold Rabbiti.»

Bändi nimel Meelik on nende enda sõnul palju tõlgendusi. «Võrdlemisi rariteetne nimi, aga mina arvan, et üks tore viis, kuidas seda näha, on nii, et eesti keeles on vahva väljend ülemeelik, aga kuna me oleme nii tagasihoidlikud noormehed, siis me oleme lihtsalt Meelik,» ütles Meelik Samel.

Ansambel osaleb selleaastasel Eesti Laulu konkursil ning poolfinaalist saadi ka pilet finaali. «Kui kolm nime olid välja öeldud, siis ma mäletan seda tunnet küll, et pulss läks kõrgemaks. Ma nautisin seda väikest adrenaliinitulva väga, see on tore, et on asju, mis tekitavad elevust,» meenutas Andres Kõpper ehk artistinimega NOËP tänavust poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles