Lauljatar Sissi emotsioonidest: tunneme meeletutes kogustes valu, kuid kanname maski, et kõik on hästi

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Sissi Nylia Benita. Eesti Laul 2023.
Sissi Nylia Benita. Eesti Laul 2023. Foto: Taavi Sepp

«Lein kumab mu laulust igatepidi läbi,» ütles Sissi saates «Hommik Anuga», rääkides sellest, kui oluline on inimestel lubada endal tunda erinevaid tundeid. «Me tunneme meeletutes kogustes valu, aga miskipärast tahame kõik näidelda, et me ei tunne seda. Tahame ette panna maski, et kõik on väga hästi,» sõnas lauljatar.

Eesti Laulu finalist Sissi on oma eluga just selles kohas, kus ta soovib olla. «Elu unistuseks on Eurovisioonile jõuda, seda soovisin juba väikese tüdrukuna,» avaldas Sissi, kes on oma unistuse täitumisele nüüd väga lähedal. Sissi tunneb ennast laval kõige rohkem iseendana.

«Lava on mulle väga südamelähedane koht, seal saan olla puhas autentne Sissi. Laval on mingi kergus, mida ei oskagi kirjeldada,» rääkis Sissi, lisades, et ta väga naudib asjade protsessi ja oskab seetõttu edukalt toime tulla ka kaotusega. «Ma olen täielikult protsessi-inimene, mis väljendub nii muusikas kui kunstis. Võin teha 70 tundi mingit maali ja siis selle kappi ära panna. Mu jaoks on kõige tähtsam see, et ma olen laval. See laval olemise moment on kingitus,» rääkis lauljatar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles