VIDEO ⟩ Näitleja Jennifer Coolidge tegi oma esimese TikToki, mida kommenteeris teine tuntud Jennifer

Elu24
Copy
Jennifer Coolidge
Jennifer Coolidge Foto: FREDERIC J. BROWN, Scanpix

USA näitlejanna Jennifer Coolidge avaldas oma esimese TikToki video ja tsiteeris seal oma lemmik «luuletust». Loetud read said heakskiidu teiselt kuulsalt näitlejalt ja lauljalt, kes tema kõrval istus. 

Näitleja ja saatejuht Jennifer Coolidge (61) on jõudnud TikTokki ning kuigi ta on avaldanud vaid ühe video, on tal juba 772 000 jälgijat ning video on kogunud 1,6 miljonit meeldimist. 

«Tere kõigile! See on mu esimene TikToki video. Mõtlesin, mida lahedat teha ning otsustasin, et loen mõned read luuletusest, mis mulle meeldib,» ütleb Coolidge video alguses ja jätkab: «Don't be fooled by the rocks that I got. I'm still Jenny... Jenny... Jenny from the block.» Coolidge esitab refrääni alguse read Jennifer Lopezi legendaarsest laulust «Jenny From The Block». 

Kui näitlejanna on tsiteerimise lõpetanud, pöörab ta kaamera enda pealt ära ning näitab, et tema kõrval istubki Jennifer Lopez, kes kommenteerib Jennifer Coolidge`i loetud ridasid järgmiselt: «See meeldib mulle. Mulle väga, väga meeldib see.» 

Coolidge on Lopezi vastusega ilmselgelt rahul. 

@jennifercoolidge Trying out TikTok! 💋👀 @jlo ♬ Jenny from the Block (Bronx Remix - Edit) - Jennifer Lopez

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles