Pamela Anderson suhtest Tommy Leega: see oli ainus kord, kui olin tõsiselt armunud!

Elu24
Copy
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: IMAGO/MediaPunch/Scanpix

«Meil oli lõbus ja reegel oli, et meil polnud reegleid,» meenutab USA näitleja Pamela Anderson oma abielu rokkar Tommy Leega. «Tahtsime lihtsalt lapsi saada ja igavesti koos olla.»

Näitlejanna ja aktivist Pamela Anderson (55) kirjutab oma uues memuaaris «Armastus, Pamela» nii tema ja rokkar Tommy Lee õrnadest ja segasetest hetkedest kui ka armastusest oma kahe poja, 26-aastase Brandoni ja 25-aastase Dylani vastu. See on vaid üks paljudest tema elu peatükkidest, mida lahatakse nii raamatus kui ka uues Netflixi dokumentaalfilmis, kirjutab People

Nagu ta tagasi vaadates kirjutab: «Minu suhe Tommyga võis olla ainus kord, kui olin kunagi tõeliselt armunud. Tahtsime lihtsalt lapsi saada ja igavesti koos olla.»

Nende 1995. aasta pulm Cancuni rannas, kus Pamela kandis vaid bikiine ja Tommy lühikesi pükse, tõi kaasa lugematuid pealkirju ja paparatsode tagaajamisi. Kohati oli nende elu ja armastus üle võlli. «Meil oli lõbus ja meie reegel oli, et meil polnud reegleid,» kirjutab ta raamatus.

Pärast seda, kui nende garaažist varastati sekslindid, mida edasi müüdi, suurenes kõmuajakirjanike ja paparatsode järeleandmatu paari jälitamine. «See hävitas elusid, alustades meie suhtest – ja on andestamatu, et inimesed arvavad siiani, et saavad kasu sellisest kohutavast kogemusest, rääkimata kuriteost,» kirjutab Anderson, kes pole kunagi varastatud linti ise vaadanud.

Pamela Anderson js Tommy Lee 2007. aasta MTV muusikaauhindade galal.
Pamela Anderson js Tommy Lee 2007. aasta MTV muusikaauhindade galal. Foto: AP/SCANPIX

Kui nende kaks väikest poega veel kodus elasid, said pinged ja stress neist jagu, kirjutab ta. Ühel õhtul 1998. aastal, kui Pamela seitsmekuust Dylanit süles hoidis ja Brandon põrandal mängis, väänas Tommy Pamela kätt. «Tommy rebis Brandoni minu küljest lahti ja viskas mind koos Dylaniga vastu seina,» meenutab ta raamatus. Ta helistas paanikas hädaabinumbril. Tommy arreteeriti ja talle mõisteti kuus kuud vangistust. Ja nagu ta kirjutab: «Meie põrgu algas.»

Pärast seda esitas näitleja ka lahutusavalduse. «Lahutus Tommyst oli mu elu madalaim ja raskeim hetk,» kirjutab ta oma memuaarides. «Ma olin muserdunud. Ma ei suutnud ikka veel uskuda, et inimene, keda ma kõige rohkem armastasin, oli selliseks asjaks võimeline. Olime mõlemad kurvad, aga ma pidin oma lapsi kaitsma.» Rohkem kui kaks aastakümmet hiljem hoiavad nad siiski omavahel ühendust. «Tommy on mu laste isa ja ma olen igavesti tänulik.» 

Nüüd on ta vallaline ja elab vanavanemate endises talumajas Vancouveri saarel ning teda ümbritsevad viis koera, armastatud raamatud, aed ja meri. «Ma elan praegu üksi olles romantilisemat elu kui suhetes,» ütleb Anderson (kes abiellus veel neli korda: Kid Rocki ja Rick Salomoniga (nad abiellusid kaks korda, kuid üks abieludest tühistati) ja Dan Hayhurstiga (vähem kui üheaastane abielu, mis lõppes 2021. aastal).

«Süütan oma küünlad, mängin muusikat. Mul on klaver, ma olen kindel, et oleks tore, kui keegi teine oleks mu elus ja tahaks sama asja, aga ma pole teda kunagi kohanud,» tunnistab naine.

See on midagi, mille poole ta püüdleb, valmistudes jagama maailmaga kogu oma lugu ja enesearmastuse õppetunde. «Mul pole vaja, et keegi mulle roose tooks,» ütleb Anderson naeratades. «Olen just istutanud sada roosipõõsast. Saan neid igal ajal, kui tahan – ja need on mu lemmikroosid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles