SILMAD LAHTI Võhivõõras sissetungija on muutnud Viljandi elanikud valvsaks. «Hoian nüüdsest uksed lukus nii päeval kui öösel!»

Chrislin Metsanurm
Copy
Viljandi Uueveski. Foto on illustreeriv.
Viljandi Uueveski. Foto on illustreeriv. Foto: Chrislin Metsanurm/Elu24

Facebookis levis sel nädalal hoiatav postitus, et Viljandis Uueveski piirkonnas on tungitud mitmel korral lukustamata eramajadesse. «Ma pole aastaid uksi lukustanud, kuid arvan, et nüüd peaksin hakkama seda tegema,» rääkis kohalik pereisa.

Laupäeva hommikupoolikul Viljandis Uueveskil ringi kõndides on kuulda vaid üksikuid autosid ning tänavad on praktiliselt inimtühjad. Ka kohalikud elanikud nendivad, et Uueveski on olnud alati väga turvaline ja rahulik piirkond. «Nüüd hoiame kindlasti rohkem silmad lahti kui enne,» rääkis vanapaar, kes oli Facebooki  vahendusel juhtunust teada saanud. 

«Tööl ikka räägitakse, et varas liigub, ja kui varem olid kõigil uksed lukust lahti, siis nüüd hoiavad kõik uksed lukus,» märkis pereisa, kelle kodus kasvab lisaks kahele lapsele ka hundikoer. «Kohe, kui ta haukuma hakkab, siis oleme kõik akna peal,» rääkis ta, lisades, et Facebookis nähtud postitus on muutnud kogu perekonna ettevaatlikumaks. «Ma pole aastaid uksi lukustanud, kuid arvan, et nüüd peaksin seda hakkama tegema!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles