Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO 77-aastane näitlejanna Diane Keaton lööb tagahoovis tantsu Miley Cyruse laulu järgi

Copy
Diane Keaton
Diane Keaton Foto: Axelle Woussen/BauerGriffin/INSTARimages.com, Scanpix

Filminäitleja Diane Keaton on vaimustunud lauljanna Miley Cyruse uuest loost «Flowers» ning jagab sotsiaalmeedias videot sellest, kuidas ta loo saatel tantsib.  

USA filminäitleja, režissöör, produtsent ja stsenarist Diane Keaton (77) on tõeliselt rõõmus Miley Cyruse uue laulu üle ning ütleb, et see suurepärane laul andis talle lausa põhjuse, et oma maja tagahoovis tantsu lüüa.  

Keaton tunneb ennast tantsu vihtudes tõeliselt vabalt. Tantsunumbrit jälgib ka tema koer.

Diane Keatoni esimeseks suuremaks filmirolliks oli Kay Adams-Corleone`i roll filmis «The Godfather». Seejärel algas tema koostöö Woody Alleniga ja ta hakkas üles astuma ka komöödiafilmides. Woody Alleniga oli Keaton ka lühikest aega suhtes. Nad töötasid koos kaheksas filmis ajavahemikus 1971–1993 ja Allen on siiamaani üks tema parimaid sõpru. 

Keatonil on kaks lapsendatud last, tütar Dexter ja poeg Duke. Näitlejanna on tunnistanud, et emaks olemine on teda põhjalikult muutnud. 

Abiellunud Keaton pole ja ta on varasemalt öelnud, et ta ei ole seetõttu millestki ilma jäänud. «Vanatüdruku müüt on jama. Ma ei arva, et olen elult vähem saanud, kuna pole abielus olnud.»   

Miley Cyruse edetabeleid vallutav lugu «Flowers» räägib lahkuminekust. On spekuleeritud, et Cyrus räägib loos oma enda lahkuminekust eksabikaasa Liam Hemsworth`ist, sest laul avaldati mehe sünnipäeval. Paar oli abielus vaid 8 kuud, lahutus anti sisse 2019. aastal. Cyrus pole oma suhtest just positiivselt rääkinud.  

Tagasi üles