Maria Listra tähistab 23-aastasena 20-aastast lavajuubelit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Listra
Maria Listra Foto: Promopilt

Lihavõttepühade eel saabub juba viis aastat Londonis resideerunud noor lauljatar Maria Listra Eestisse kevadkontserte andma, millega ühtlasi tähistab oma 20-aastast lavajuubelit.

Juba 3-aastasena alustas ta Soomes Hämenlinnas oma lauljakarjääri. Praegu Londonis noorte ooperiprojektides tegev ning mullu Royal Holoway parima naisnäitleja Oscari võitnud Maria esitab oma kevadkontsertidel klassikaliste palade kõrval mitmeid armastatud eesti heliloojate tuntud laule keelpillikvarteti saatel. Esitamisele tuleb Miina Härma, Raimond Valgre, Valter Ojakääru, Olav Ehala, Rein Rannapi ja Urmas Alenderi looming.

ERSO noortest andekatest muusikutest koosnev tänavu kuueaastaseks saav keelpillikvartett Prezioso üllitab kevadkontsertide ajaks oma esimese albumi. Prezioso ja Maria esimene koostööprojekt võlus kuulajaid juba aastal 2009. Preziososse kuuluvad: Hanna-Liis Nahkur (esimene viiul), Mari-Katrina Suss (teine viiul), Anne Ilves (vioola) ja Andreas Lend (tšello).

Kontserdid toimuvad:
30.03 kell 19 Vihula mõis
31.03 kell 18 Keila Miikaeli kirik
01.04 kell 18 Viljandi Pauluse kirik
03.04 kell 19 Tartu Jaani kirik
04.04 kell 19 Haapsalu Toomkirik
05.04 kell 19 Aruküla rahvamaja
06.04 kell 18 Paide Püha Risti kirik
08.04 kell 18 Tallinna Jaani kirik
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles