FOTO ⟩ «Imetamine ja gravitatsioon teevad oma töö.» Matti Nykäneni tütar räägib avameelselt rindadest

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy

Suusahüppelegend Nykäneni tütar Eveliina Mäntykangas avaldas reedel Instagramis kehapositiivsusele kutsuva postituse. Veidike paljastava pildiga postituses räägib ta avameelselt sellest, millised olid tema rinnad enne sünnitust ning millised on need nüüd.

2019. aastal meie seast lahkunud suusahüppaja Matty Nykäneni tütar Eveliina (32) sai esiklapse 2021. aastal. Seega on tal selja taga juba pikk imetamise aeg, mis jätab naiste välimusele oma jälje.

«Mulle on mu tissid alati meeldinud, kuigi enne olid need pisikesed mandariinid võrreldes praegusega. Nüüd on need pigem väiksemat sorti apelsinid, siiski endiselt üsna lõbusad kaaslased,» kirjutab naine Instagramis.

Eveliina sõnul on uue pesu ostmine muutnud seda, kuidas ta oma rindu nüüd näeb. «Ma ostsin elu esimesed push-up-rinnahoidjad. Tere-tere, mu väiksed apelsinid!»

Ta on oma rindadega väga rahul ja loodab postitusega ka jälgijatesse rohkem positiivsust süstida. Avameelne postitus tõi loomulikult kaasa ka elava arutelu, kus naised lohutavad üksteist ja püüavad leppida faktiga, et imetamine on rikkunud nende rindade kauni ümara kuju.

«Pärast imetamist on nad aga nüüd natukene teistsugused ja näevad rohkem välja nagu lohakad ja lõdvad purjus väikesed sõbrad, siia-sinna lotendavad, kuid endiselt soliidsed kaaslased,» kirjutab fitnessi- ja tervisetreenerina töötav Eveliina humoorikalt.

«Jah, imetamine ja gravitatsioon teevad oma töö. Aga ma arvan, et kõige tähtsam on see, et laps saaks süüa ja oleks rahul,» ütleb üks kommenteerija. «Olen viit last rinnaga toitnud, võin öelda, et ühestki toetusest ei piisa, et nende lönti vajumist ära hoida,» kirjutab teine postituse all.

Loomulikult on neid, kes suunavad ära vajunud rindadega emasid noa alla minema, kuid suures osas siiski tänatakse Eveliinat ausa ja humoorika postituse eest, mis aitavat neil paremini oma kehaga leppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles