«Olen üliõnnelik, et edasi sain,» räägib enda kirjutatud lauluga «Üks samm korraga» superhääletuselt Eesti Laulu finaalipääsme napsanud Mia. Igapäevaelus kiropraktikuna tegutsev naine peab muusikat oma hingepalsamiks, milleta elu poleks täiuslik.

Eesti Laulu esimeses poolfinaalis lauluga «Üks samm korraga» üles astunud Mia, kodanikunimega Kersti Kukk (35), hakkas muusikakoolis käima juba algkoolis. Kõigepealt õppis ta kuus aastat kannelt, seejärel alustas laulutundidega Maikeni juures Meero Muusikus ning hiljem asus laulmist õppima WAFi laulukoolis.

Mia muusikaline tähetund tuli aga pärast õpingute lõpetamist Tartu Ülikoolis, kui ta võttis ühendust laulukirjutaja Vahur Valgmaaga ning sündis hitt «Ingel mu kõrval». «Kuna Vahur oli sellel ajal Austraalias, siis laulsin ma talle Skype’i teel. Aga kõik sujus ja sealt alates läks kõik hästi kiiresti,» jutustab Mia enam kui kümne aasta tagusest ajast, mil plaan laulmisega rohkem kui vaid hobi korras tegelema hakata vilja kandis. «See lugu tuli sügisel välja, novembris sain teada, et pääsesin Eesti Laulule, ja detsembriks oli juba plaat väljas,» meenutab ta oma edulugu.

Kommentaarid
Copy