VIDEO ⟩ Alaska abielupaar korraldab koertele bussiekskursioone

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Ameeriklased Lee ja Mo Thompson on suured koerasõbrad, kes sõidutavad lemmikuid bussiga ringi ning viivad neid päevasele seiklusele. Ettevõtmine on nii populaarne, et toob nende perele leiva lauale.

Põhja-Ameerika loodeosas asuvas Alaskas elab üle kõige koeri armastav abielupaar, kes on püsti pannud omapärase äri. Lee ja Mo Thompson korjavad koerad nende kodudest bussi peale ja viivad nad väljasõidule, vahendab BBC.

Nagu tavalises reisibussis, tervitab bussijuht kõiki sõitjaid mikrofonist. Iga koer teab, milline on tema iste, ning istub oma kohale. «Kui kõik reisijad on peal, alustame sõitu sihtkohta, mille oleme selleks päevaks valinud,» ütleb Lee Thompson. Bussireisist tehtud video järgmises kaadris müttavad koerad juba metsa all ja tunnevad elust täit rõõmu.

Kui matk on tehtud, lähevad kõik koerad bussi tagasi ning nad viiakse koduukseni. 

«See on meile täiskohaga töö, pereäri, mis toob piisavalt sisse, et maksta arved ja katta toidulaud,» avaldab Lee, kes on koos abikaasaga koertele vaba aja veetmise võimalust pakkunud juba kaks aastat. Nende perre on lisandunud ka pisipoeg, kes meeleldi koertega tutvust teeb.

Mo Thompsonit kuulavad koerad hämmastavalt hästi. Hiljem annab Mo koeraomanikele sotsiaalmeedias tagasisidet väljasõidul toimunust. Naise Instagrami lehel on juba 357 000 jälgijat ning TikTokis 1,5 miljonit jälgijat. Ettevõtmine on pälvinud ka rahvusvahelist tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles