«Pisut kartsin, suured kingad olid täita.» Desiree Mumm laulab maailmakuulsat lugu eesti keeles

Elu24
Copy
Desiree Mumm.
Desiree Mumm. Foto: Pressimaterjal

Lauljatar Desiree avaldas hiljaaegu uue loo, mis on Joji maailmakuulsa laulu «Glimpse of Us» eestikeelne versioon. Desiree ütleb, et Joji on äärmiselt andekas artist ja laulukirjutajad on tõesti teinud head tööd. «Kuna meloodia on enamus inimestele, vähemalt nooremale põlvkonnale, üldiselt tuttav, siis pisut kartsin seda eestikeelset versiooni tegema hakata,» ütleb lauljatar.

Noor näitleja ja laulja Desiree Mumm avaldas uue romantilise ballaadi «Ei tea ma veel».

«Lugu räägib kaotusvalust ja igatsusest. Sellest, kui kaotad endale kõige kallima inimese, kuid ei suuda sellega lõpuni välja leppida. Sellest, kuidas lootus ja armastus elavad edasi ka siis, kui suhe või see inimene enam mitte,» räägib Desiree uuest loost ning lisab, et stuudios seda sisse lauldes muutus ta päris emotsionaalseks. «Mingid kogemused mu enda elust ning lisaks ka seriaalis toimuv mõjutasid too hetk kindlasti protsessi. Loodan, et positiivselt,» ütleb Desiree.

Lugu sai tehtud TV3 seriaali «Armastus» teise hooaja jaoks. Loo meloodia võib olla paljudele juba tuttav, sest eestikeelse pala viis on pärit Joji maailmakuulsast loost «Glimpse of Us». Sellest Joji loost sai mullu suvel paljudes riikides üle maailma kõige populaarsem hitt. Eestikeelsele versioonile on sõnad kirjutanud Kersti Kuusk.

««Armastuse» režissöör Henrik Normann oli sellest loost kohe lummatud, kui see välja tuli, ning pakkus välja idee teha sellest eestikeelne variant,» meenutab Desiree ja lisab, et sõnade kirjutamisel võeti arvesse nende sobivust seriaaliga. «Kuna meloodia on enamus inimestele, vähemalt nooremale põlvkonnale, üldiselt tuttav, siis pisut kartsin seda eestikeelset versiooni tegema hakata, suured kingad olid täita. Joji on äärmiselt andekas artist ja laulukirjutajad on tõesti teinud head tööd. Harjutasin enne salvestamist lugu palju ja tegelikult nokkisime veel stuudios ka üpris palju. Henrikuga koos panime rõhud ja häälikupikkused paika, et üpris selline detailne töö, sest rõhuasetus võib muuta sõnumit ja fookust,» räägib Desiree.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles