Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Aeg vaba päev võtta ja orgasme nautida- top sekslelud Amazonis, mida tuhanded kiidavad

Must Panter
Copy
Foto: Shutterstock

Seks, orgasmid ja sekslelude ümber on saladuslik uduloor. Mehed mõtlevad seksist umbes 19 korda ja naised kuni 10 korda päevas. Seksini jõutakse heal juhul 1 kord nädalas. Midagi tuleb alati ette ja tuju kaob õhtuks ära. Amazon on ainus keskkond, kus seksleludele ausalt arvustusi jagatakse. Siin on tuhandete ostjate lemmikud orgasmimasinad, mille nimel tasub töölt tervise päev võtta!

#1 Meeste lemmik abivahend - Studi 1001 erektsiooni pikendaja

Foto: Must Panter

Studi 1001 on meestele, kes tahava, et erektsioon kestaks seni, kuni ka naine orgasmi saab! Rahvsuvaheline keskmine penetratiivse seksi kestvus on ca 5 minutit ja lõbu ongi läbi! Kui sina oled üks neist, kes peab voodis vastu vaid mõne minuti, siis on Studi 1001 just sinule. Kuidas toode toimib: Geel sobib meestele, kel pole probleeme erektsiooni tekkimisega ja orgasm kipub juba 1-5 minutiga tulema. Geel kantakse peenisele kogu peenise pikkuses. Geel stimuleerib üheaegselt peenise verevarustust ning vähendab naha tundlikkust. Tulemuseks on õnnelik naine, kes naudib penetratsiooni seni, kuni ka tema orgasmini jõuab. Teadupärast vajavad naised ca 20 minutit penetratiivset seksi.

Kui sinu erektsioon kipub ära vajuma, siis on sinu parim sõber magamistoas hoopis Maral erektsioonikreem, mis stimuleerib verevarustust ning suurendab tundlikkust.

Foto: Must Panter

Amazoni meeste lemmik läbi aegade- Tenga Spinner masturbaator

Foto: Must Panter

Tenga Spinner masturbaator on tuhandete meeste lemmik. Täiesti uue tehnoloogiaga meeste masturbaator, mille pehme seina vahele on lisatud spiraal, mis pöörleb, kui sellesse peenis sisestada. Sina liigu masturbaatoriga mööda peenist üles-alla ning naudi spiraali ülivõimast stimulatsiooni. Üksinda hullamine ei saaks enam paremaks minna!

#1 Naiste lemmik vibraator- Martinella 2in1 üles-alla tõukav ja kliitorit imev vibraator

Foto: Must Panter

Kui varem ostsid naised vibreerivaid sekslelusid, siis nüüd hullutab meeli üles-alla tõukavad ja samal ajal kliitorit imevad vibraatorid. Sellised vibraatorid imiteerivad kõige paremini mehega seksimist, ent on veelgi paremad. Ükski mees ei suuda penetreerimise ajal keelekat teha. Martinella aga just seda teebki!

Hoiatus- Ülimalt võimas vibraator IBIZA naistele, kel on raske orgasmi saada

Must Panter

Ära lase Ibiza väikestest mõõtudest ent ära petta! Ibiza on ülimalt võimas kliitorit imev ja g-punktil vibreeriv seksmasin. Pärast Ibizaga hullamist pead veidikeseks voodisse taastuma jääma.

Ma pöörlen, keerlen ja vibreerin- Ibiza Jänku

Must Panter

Ibiza jänkuvibraator on vürtsitatud pöörlevate pärlitega. Lisaks on kogu tema keha pöörlema pandud. Naudi kliitori vibratsiooni ning g-punkti mõnulaineid nii nagu ei kunagi varem!

Ilmad on kehvad ja viiruste hooaeg on täies hoos. Ongi paras aeg tervise päev võtta ja end orgasmidega dopamiine täis laadida. Üks võrratu orgasm on parim, mis sa oma kehale ja meelel pakkuda saad.

Vallatuid naudinguid!
Sinu
 
 
Copy
Tagasi üles