Blunt nõuab kontserdikorraldajalt täpset infot Tallinna ööklubide kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Blunt
James Blunt Foto: Reuters / Scanpix

15. veebruaril Tallinnas Rocca al Mare suurhallis esinev popstaar James Blunt plaanib Eestis veedetud aja tegevusrohkelt sisustada – nimelt soovis mees korraldajatelt teavet mitmesuguste Tallinna meelelahutusasutuste ja kaupluste kohta.

James Blunt saabub Tallinnasse kontserdipäeval tuuribussiga ning samal päeval jõuab Tallinnasse ka kogu tehniline meeskond. Korraldajalt on palutud võimalikult detailset infot Tallinna ööklubide, pillipoodide, pesumajade ja muude asutuste kohta. Millega James Blunt oma vaba aega Eestis sisustab, pole veel teada.

Maailma üks viimase aja edukamaid sooloartiste James Blunt esineb Eestis esimest korda 15. veebruaril. Üle 20 miljoni albumi müünud artisti kontserdi kavast ei puudu kindlasti lood «You're Beautiful», «1973», «Goodbye My Lover» ja paljud teised hitid.

James Blunti 15. veebruaril Saku Suurhallis toimuvale kontserdile on võimalik lisaks tavapiletile soetada ka suurhalli tooliomanike hea nähtavusega istekohtadele ligipääsu tagavaid pileteid, mis on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles