«OSSA RAISK» ⟩ Fidži snäkid said tele-eetris Marko Reikopist ja Grete Lõbust võitu (4)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Marko Reikop ja Grete Lõbu proovisid «Ringvaate» saaes Fidži snäkke.
Marko Reikop ja Grete Lõbu proovisid «Ringvaate» saaes Fidži snäkke. Foto: Kuvatõmmised saatest/Elu24 kollaaž

Saatejuht Marko Reikop on karjääri jooksul kaamerate ees suuremal ning vähesemal määral nautinud lugematul hulgal toite ja maitseid. Televaataja Fidži saarelt kaasa toodud snäkid said aga Reikopist ning «Ringvaate» kaassaatejuhist Grete Lõbust võitu.

Teisipäevases «Ringvaates» mekkisid saatejuhid Marko Reikop ja Grete Lõbu televaataja Mariti saadetud snäkke. Nimelt käis eestlanna Fidži saarel ja leidis sealt kaks toitu, mis on Mariti sõnul kõige halvemad asjad, mida ta on elus söönud.

Need toidud, valge papaia koore ja mango, Marit Reikopile ja Lõbule maitsmiseks saatiski. Snäkid murdsid aga saatejuhid peaaegu maha.

«Õnneks on meil televaatajad, kes käivad kummalistes kohtades reisimas ja ostavad seal üht-teist kaasa, toiduaineid kaasa arvatud. Kuna neile need asjad ei maitse, siis kellele veel saata kui mulle,» alustas Reikop naljatades Fidži snäkkidele pühendatud saatelõiku. 

Snäkid saatnud eestlanna oli neid kirjeldanud kui erakordselt jälke. Nii Reikop kui Lõbu pidid seda väidet oma maitsemeele abil kontrollima ning nõnda algaski snäkkide «nautimine».

«Tundub päris normaalne asi, aga see ei ole,» ütles Reikop papaiakoort süües ja krimpsutas nägu. Lõbu selle toote peale eriti teist nägu ei teinudki ning võrdles seda soolakaramelliga. «Seda võib süüa, aga teist korda ma ei taha,» lisas Reikop.

Sarnane mangosnäkk Reikopile samuti ei meeldinud: «See on sama vastik kui see eelmine, aga veel vastikum.»

«See läheb aina soolasemaks. Ossa raisk, vabandust,» oli Lõbu esimene reaktsioon mangosnäki peale. «See ei ole hea. Uhh, ma hakkan nutma.»

Lõpetuseks tänas Reikop televaatajat, kes neile snäkid saatis: «Aitäh, see on erakordselt jälk kraam.» 

Vaata videost lähemalt, kuidas Fidži snäkid Reikopist ja Lõbust võitu said.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles