POLEGI ÜKSI? ⟩ Brigitte Susanne Hunt veedab Tai päikese all aega kuuma kaaslasega. «Ta on vaid sõber.» (3)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Taavi Sepp

Möödunud aasta lõpus põrutas seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt soojale maale puhkama, rõhutades, et läheb esimest korda elus üksi reisile. Brigitte sisuloojast sugulane Marlee avaldas aga sotsiaalmeedias, kellega koos telestaar praegu puhkust veedab. Brigitte kommenteerib Instagrami story's, et tegemist on tema kauaaegse sõbraga ning pole alust midagi enamat arvata. Marlee ütleb aga, et kolmapäeva hommikul nägi ta Brigittelt saadud kirja. «See on väga ründav kiri.»

Brigitte sugulase Marlee sotsiaalmeediaprofiili vaadates torkab silma palju kauneid pilte. Märkamatuks ei jää tema pikad blondid kiharad, mis loovad sarnasuse telestaar Birigitte Susanne Hundiga. Naiste sarnasuse on esile toonud ka Marlee jälgijad, kellest üks peab teda lausa Brigitte kaksikõeks. «Siin oled BSH kaksikõde. Vaatasin algul, et ongi tema,» kommenteeris Marlee postitust üks tema jälgija, pidades naisi äravahetamiseni sarnasteks. «Noh, ikkagi sugulased ju,» vastas Marlee kommenteerijale. Brigitte ja Marlee on täditütred.

Marlee avaldas Elu24-le, et sarnasust Brigittega on ka varem välja toodud. «Mõne inimese arvates on naised sarnased juba siis, kui mõlemal on blondid juuksed,» ütles Marlee.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles