«Kas Sanna Marin oli jõusaali minemas?» Majandusfoorumil osalenud Soome peaminister jäi oma riidevalikuga netirahva hambusse

Elu24
Copy
Sanna Marin
Sanna Marin Foto: Scanpix/AFP

Rootsi kuningakoja ühismeediakontole postitatud foto all läks lahti tuline arutelu hoopis Soome peaministri Sanna Marini riidevaliku üle. «Marin paigutas kohtumise oma joogatrenni ja jooksutiiru vahele,» naljatles üks.

Soome peaminister Sanna Marin osales Šveitsis Davosis toimuval iga-aastasel Maailma Majandusfoorumil (WEF). 

Tähtsal päeval klõpsatud fotot jagas ühismeedias ka Rootsi kuningakoda. Nimelt poseeris Rootsi kroonprintsessi Victoria abikaasa prints Daniel ühel pildil koos Soome peaministri Sanna Mariniga ja põhjanaabrite endise peaministri Alexander Stubbiga.

Instagrami foto all juhtisid mitmed aga tähelepanu Sanna Marini riietusele.

«Kas Sanna Marin oli jõusaali minemas?» küsis üks. «Marin paigutas kohtumise oma joogatrenni ja jooksutiiru vahele,» naljatles teine. 

Kritiseerivate kommentaaride hulgas leidus ka kiidusõnu. 

«Sanna Marin – kõige lahedam peaminister,» kirjutas üks kommentaariumis. «Ta näeb selles riietuses nii kuum välja. Angelina Jolie, astu kõrvale!» kiitis teinegi peaministri riidevalikut. «Kassnaine!»

Soome peaministri riidevalikuid on varemgi sotsiaalmeedias lahatud. 

Näiteks möödunud suvel pälvis Sanna Marin tähelepanu, kui väisas kirbuturult soetatud litritega kleidiga Soome populaarset festivali Flow.

Festivali juht Ina Mikkola jagas Instagramis koos peaministriga fotot ja kirjutas: «Riigijuht tahtis printsessi ka pildile ja pidin ju nõustuma.» Klõpsu juures avaldas ta, et mõlemad kleidid pärinevad taaskasutuspoest. «Muide, mõlemal on seljas kirbuturu kleidid! Minu oma maksis üheksa eurot, Sanna oma kaheksa eurot!» jagas Mikkola.

Peaminister püüdis pilke ka Soome rokifestivalil Ruisrock, kui kandis festivalile kohaselt musta nahktagi ja tanksaapaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles