FOTO «Ta võttis selle vitriinilt ja läks minema.» Vanem naisterahvas varastas Grossi poest Siret Kotka viktoriiniküsimuste kasti (2)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Siret Kotka
Siret Kotka Foto: Tairo Lutter

Teisipäeva pärastlõunal varastati Rakke Grossi poest poliitik Siret Kotka viktoriiniküsimuste kast, kuhu inimesed said panna oma vastuste lehed, et võita Kotka nimega tass. «Tegemist on selgelt vargusega!» sõnab Kotka pahameelselt.

Teisipäeval, 17. jaanuaril umbes kella kahe paiku otsustas üks vanem naisterahvas varastada Rakke Grossi poest otse kassa kõrval asuvalt vitriinilt Siret Kotka kastikese.

«Sel hetkel oli rahvast üsna palju poes, eks neid inimesi, kes võib-olla märkasid, oli, aga ei osanud arvestada, et nii ei tohiks teha. Inimene lihtsalt võttis ja läks sellega minema,» rääkis Kotka Elu24-le. Poliitik lisas, et naine tol hetkel poest midagi ei ostnud, vaid liikus kastikesega kassa juurest lihtsalt läbi.

Kotka ei oska isegi öelda, miks tema kastikest vaja läks. «Ei tea, kas ta tegi seda meeltesegaduses või teadlikult. Igatahes Rakke on päris pisikene koht, videost on inimese tegevus hästi näha. Annan talle aega homme kella kümneni, et see kast koos viktoriinilehtedega tagastada, või siis teen politseisse avalduse,» ütles Kotka. Ta loodab kogukonna survele ning peab võimuorganeid kõige viimaseks valikuvariandiks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles