«Esitas valeandmeid ja oma vigu ei tunnistanud!» Päikesepaneelid tellinud naine läks paigaldaja vastu kohtusse

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Päikesepaneelid. Foto on illustratiivne.
Päikesepaneelid. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

«Kuna oli sügisene aeg, siis ei pidanud isegi mina eriline raketiteadlane olema, et märgata, et päike varjutas põhjendamatult tagumisi paneeliridu,» räägib Kerli teenusepakkujast, kelle töö talle ebaprofessionaalse mulje jättis. «Sisuliselt nõuti minult normidele mittevastava lahenduse kasutamist,» jagab oma vaadet tänaseks likvideerimisel oleva ettevõtte tollane esindaja, kelle sõnul pole lugu sugugi nii mustvalge.

«Soovitan hoiduda Andres Kruusimägi poolt päikesepaneelide paigaldamisel pakutavatest teenustest,» alustab juttu Kerli (nimi muudetud, toimetusele teada), kes soovis 2020. aastal oma maakoju päikesepaneelid paigaldada.

Naise sõnul pidi toimiva elektrienergia tootmise süsteemi koos paigaldusega lepingu kohaselt teostama OÜ Elenor Solutions, kelle juhatuse liige oli tol ajahetkel Andres Kruusimägi. «Paneele, maaraame ning kaableid paigaldas Kruusimägi isiklikult koos ühe oma töömehega,» täpsustab Kerli. Ühel hetkel hakkas naisele aga tunduma, et töid tehakse ebaprofessionaalselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles