NÕIAD ENNUSTAVAD ⟩ Nõid Nastja: jäneseaasta on laste tegemise aasta

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Nõid Nastja.
Nõid Nastja. Foto: Viktor Burkivski

Saates «Mida toob jäneseaasta?» räägivad Eesti tuntuimad selgeltnägijad ja nõiad 2023. aastal meid ees ootavast ning jagavad ka mõningaid soovitusi.

Nõid Nastja rääkis saates, et tänavu ootab meid ees kaks rasket kuud. «Kõige ohtlikum võib sel aastal olla tähtede seisu järgi aprill – aprillis on selline pingeline seis – ja võib-olla ka november.»

Nõia sõnul oli sarnane tähtede seis viimati vahetult enne teist maailmasõda. «Kuidas see välja näeb, mitte keegi ei tea,» ei oska Nastja täpsemalt öelda. «On suur tõenäosus, et Ameerikas ja Venemaal on võimuvahetus,» lisab ta aga kindlalt.

Kevadesse ennustab Nastja ka hinnatõusu, mis võib paljudel eestlastel hinge kinni tõmmata. «See on pigem valuutakriis. Valuutakursid hüppavad.» Novembrisse ennustab ta aga kõige raskemat aega, tulemas olevat konfliktid Euroopas.

Ka spiritualist Tene Laul ütleb, et 2023. aasta on üsnagi raske, kuid tema sõnul ei ole need raskused midagi ületamatut. «Inimesed avavad ennast spirituaalselt rohkem ja seepärast tean, et me tuleme sellest välja,» märgib Laul kindlameelselt. «Me tuleme materiaalsetest raskustest välja siis, kui me võtame teistsuguse suhtumise.»

Neid, kes oskavad ka tühjusest miskit luua, premeerib Tene Laulu sõnul universum üsnagi lahkelt.

Nõid Ruth Pukmani sõnul on tänavu oodata ka väga palju paljastusi. «Ellu tulevad inimesed, kes hakkavad tooma välja peidetud saladusi. Need inimesed, kes on olnud sinu selja taga varem, näiteks omakasupüüdlikul eesmärgil – on kadedust, varjamist, valetamist olnud –, need inimesed tuuakse 2023. aastal päevavalgele,» ennustab Pukman.

Endale parema rahaenergia saamiseks soovitab nõid Nastja vanaema käsitöökarbist üles otsida punase lõngakera ning torgata sinna sisse mõningad nõelad ja hoida neid seal ka edaspidi.

Nõid Nastja sõnul on 2023. aasta samuti üks suur laste tegemise aasta. «See on väga hea aasta lapse saamiseks.» Pukmani sõnul hakkavad seni vallalised inimesed oma energiat ümber suunama pereloomise mõtetele ning asuvad kaaslast otsima. «Selle vajaduse võib endast üles leida ka kõige seiklusjanulisem meesterahvas, kes seni on arvanud, et talle pere ei sobi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles