HUMOORIKAS VIDEO ⟩ «Muljetavaldav teatud aspektides.» Andrei Zevakin ja Robin Valting pistsid rinda Eesti parimate laskesuusatajatega (1)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Robin Valting ja Andrei Zevakin laskesuusatamist proovimas.
Robin Valting ja Andrei Zevakin laskesuusatamist proovimas. Foto: Kuvatõmmis videost

Tõsielusaate «Villa» saatejuhid panid end proovile laskesuusatamises. Selleks, et Tehvandi staadionil Eesti tippude kõrval mitte väga suurde häbisse jääda, otsustasid nad mängureegleid väheke korrigeerida.

Saatejuhid Andrei Zevakin ja Robin Valting suundusid Otepääle Tehvandi staadionile, et võistelda Eesti parimate laskesuusatajate Grete Gaimu ja Rene Zahknaga. Noormehed palusid tippudel ennast mitte tagasi hoida. Siiski tegid nad mängureeglites mõningad muudatused, et ise vähem saamatud välja paista.

Näiteks ei ole nende võistlusel trahviringe, need asendati kükkidega. Iga möödalasu eest tuli teha viis kükki. «Kui sa lased terve rivi mööda, siis sa teed 25 kükki,» sõnas Valting. Lisaks ei olnud rada nii pikk kui õigel võistlusel, kõigest 75-meetrine ring.

Zevakin ja Valting ilmselgelt just kõige paremaid tulemusi ei saavutanud, siiski võisid nad tänu võistlusele saada endale trimmis tuharad. «Muljetavaldav teatud aspektides,» kommenteeris Gaim noormeeste saavutusi.

Hiljem võistlesid nad ka saja meetri läbimises kiiruse peale ning samuti harjutati tõusu. Noorte saatejuhtide saamatus suusarajal pakub aga palju nalja nii neile endile kui ka vaatajatele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles