FOTOD KOHTUST ⟩ Tapmise eest 20 aastaks vangi mõistetud napsulembene Vladimir nõuab enne tähtaega vabastamist. «Pidupäeval teen ikka 100–150 grammi!» (1)

Chrislin Metsanurm
Copy

2008. aasta 6. juunil mõisteti süüdi Vladimir Gredin, kes oli mõrvanud korteriröövi käigus korteri perenaise. Toona saadeti ta 20 aastaks vangi, kuid nüüd, 15 aastat hiljem soovib 63-aastane Vladimir enne tähtaega vabastamist. «Olen teadlik, mille eest ma kinni läksin, kuid ma pole seda ikkagi teinud, keegi ei usu mind,» ütles ta kohtus.

Esmaspäeval, 16. jaanuaril koguneti Harju maakohtusse, et arutleda 63-aastase Vladimir Gredini vabanemise võimaluse üle. 2008. aastal mõisteti mees röövmõrvas (karistusseadustiku § 114 p 4, 5 järgi) süüdi, määrates karistuseks 20-aastase vangistuse. Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi tungis Vladimir Tallinnas ühte korterisse ning mõrvas selle perenaise. Meest oli ka varem kriminaalkorras karistatud, vahendas Postimees

Tänasel kohtuistungil nentis Vladimir, et on nüüdseks terveks saanud ning välja teeninud vabaduses viibimise. «Aastaid tagasi olin ma haige, siis, kui mulle diagnoos pandi, kuid nüüd on hoopis teisiti. Praegu olen ma vanglas lihtsalt muidusööja,» märkis 20 aastaks vangi mõistetud mees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles