"Tantsupalavik" naaseb lõunamaiste tantsudega

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Taaskord on aeg oma tantsukingad kapist välja võtta ja veeta vahva päev särasilmsete tantsufännide seas, sest 14. märtsil toimub Strand Spa & Konverentsihotellis järgmine üritus sarjast "Tantsupalavik".

Ürituse korraldaja osaühingu Act Management teatel keskendutakse seekordsel palavikulisel tantsuõppimisel lõunamaistele tantsudele.

"Üritusele ootame kõiki tantsuhuvilisi, nii neid, kes soovivad lihtsalt uusi stiile proovida, kui neid, kes soovivad õppida kogenud treeneritelt midagi uut ja põnevat," teatas korraldaja.

Programm on koostatud nii, et eelteadmised tantsustiilidest ei ole olulised, loeb ainult tahtmine rõõmsa tujuga kaasa tantsida.

"Tantsupalavik" algab 14. märtsil kell 12, kui

line-

tantsu õpetab Kaie Seger. Tund hiljem algab flamenkoõpetus Annika Nõmbergi (pildil) käe all ja veel tund hiljem tutvustab Tatjana Ozdoba

reggeaton

'i.

Päev lõpeb kell 15 algava salsatunniga, mida juhendab Ecuadorist pärit Jorge Hinojosa.

Üritusele tuleks registreeruda internetis Act Managementi kodulehel. Osavõtutasu on kuni 15. veebruarini täiskasvanuile 265 krooni ja lastele 165 krooni. Pärast seda hind tõuseb.

Päevakava
12-12.05 avasõnad ja päevakava tutvustus.
12.05-12.50 Line-tantsuõpe. Õpetab Kaie Seger - treener, kes tutvustab vahvat tantsu, mille jaoks pole partnerit vajagi.

12.50-13 joogi- ja puhkepaus, Freesport Trading OÜ toodete tutvustus.
13.00-13.45 flamenkoõpetus. Õpetab Annika Nõmberg - treener, kes tutvustab särtsakat tantsu nii, et sädemeid lendab.

13.45-14 joogi- ja puhkepaus.
14-14.45 reggeaton'iõpetus. Õpetab Tatjana Ozdoba (DanceAct) - treener, kes tutvustab lõunamaades väga populaarset uut tantsustiili, mis meile veel uus ja tundmatu.

14.45-15 joogi- ja puhkepaus.
15-15.45 salsaõpetus. Õpetab Jorge Hinojosa - treener, kes Ecuadorist pärit ja kelle nakatav energia salsaga kokku annab unustamatu elamuse.

15.45-16 lõpusõnad ja võimalus koju või tantsuklubisse õpitut katsetama minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles