ÕÕVASTAVAD KAADRID Indialane jäädvustas videole Nepali lennuõnnetuse ohvrite viimased hingetõmbed

Chrislin Metsanurm
Copy
Foto: EPA/AFP/Scanpix/Kuvatõmmis videost/Elu24 kollaaž

Pühapäeval hukkus Nepali keskosas Pokhara linna lähistel toimunud lennuõnnetuses vähemalt 68 inimest, vahendab CNN. See on riigi ohvriterohkeim õnnetus enam kui 30 aasta jooksul. Sotsiaalmeedias ringleb video sellest, kuidas üks India kodanik oli Facebookis otse-eetris mõni minut enne lennuki kukkumist jõeoru lähedale.

Pühapäeval, 15. jaanuaril kukkus Nepalis Pokhara rahvusvahelise lennujaama lennurajal alla kohalikule lennufirmale Yeti Airlines kuuluv turbopropellerlennuk ATR 72. Lennuki pardal oli neli meeskonnaliiget ja 68 reisijat, sealhulgas kuus last, vahendab The Kathmandu Post. Esialgu teatati, et mõnel reisijal õnnestus pääseda, kuid hiljem andsid Nepali võimud teada, et õnnetuses hukkusid kõik pardal olijad. Juhtunut filmiti ning kaadrid kukkuvast ja põlevast lennukist levisid pühapäeval sotsiaalmeedias.

Pooleteiseminutilisel videol on näha nelja reisijat, kes reisisid koos Uttar Pradeshist. «Küll on lõbus!» ütleb üks neist, näidates, kui palju nad lennukisõitu nautisid. Video lõpus kuuleb aga kaamera kukkumist, seejärel valju kolinat ja viimaks karjet. Siis on videol näha leekide puhkemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles