ŠOKEERIV KOGEMUS Rolf Roosalu tühistas kontserdi: koristamata, külm ning rehvi- ja gaasihaisune garaaž – kuidas saab sellistes tingimustes esineda?

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Foto: Mariliis Ollino/Kuvatõmmis Facebookist/Elu24 kollaaž

«Kahetsusväärne on tõdeda, et veel tänapäeval leidub sellise hoiakuga tegelasi ja eriti nende seas, kes on pea poole oma elust pühendanud sellele, et õppida, kuidas teisi inimesi aidata!» kirjutab ühismeedias muusik Rolf Roosalu, kes keeldus Confido meditsiinikeskusele esinemast. Confido aga selgitab, et nemad Roosalu ansamblit esinema ei kutsunud.

«Ma üldiselt ei tee kõikidest juhtumistest lakkamatult postitusi ja veel vähem püüan võtta sõna negatiivsetel teemadel, kuid see, mis juhtus reedel, pani mind siiski teile siin seda kirjutama,» alustab muusik Rolf Roosalu oma ühismeedia postitust. «Ootasin kaks päeva, et emotsioonid rahuneksid ja ehk tuleb ka kliendi poolt vabandus. Seda pole tänaseni tulnud!»

Mis siis täpsemalt juhtus? Nimelt korraldas justkui Confido möödunud reedel, 13. jaanuaril, oma meditsiinitöötajatele uusaastapeo. Roosalu sõnul renditi selleks garaaž, mis oli koristamata, külm ning rehvi- ja gaasihaisune. «Meie helimees oli selleks hetkeks juba suurema osa segadusest kokku lükanud, mis ilmselgelt ei kuulu tema tööülesannete hulka,» märgib muusik ning lisab, et bändi backstage’i polnud pandud isegi mitte joogivett, ehkki raider oli saadetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles