KAUNIS KLÕPS ⟩ «Ilus ja maagiline hetk!» Mees laskus virmaliste all ühele põlvele

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Virmalised Lapimaal.
Virmalised Lapimaal. Foto: ALEXANDER KUZNETSOV, Scanpix

Wild About Laplandi Facebooki lehel jagatakse pilti kaunist hetkest, kui imeilusate virmalistega kaetud taeva all tegi mees oma kallimale abieluettepaneku.

Wild About Lapland on ettevõte, mis korraldab matkasid Rovaniemis Lapimaal. Huvilised viiakse Lapimaa metsikusse loodusesse, kus nad näevad hingematvat virmaliste vaatemängu.

Nii mõnigi kord leiab matkal aset eriline sündmus, kus mees ühele põlvele laskub ja oma armsamat naiseks palub. Nii juhtus ka uue aasta alguses, kui toimus järjekordne matk virmaliste kodupaika.

«Ta ütles virmaliste all «jah»! Milline ilus hetk ühel meie hiljutisel virmaliste tuuril Rovaniemis,» on kirjas 8. jaanuaril postitatud pildi juures. «Oleme tänulikud, et saame olla osa nendest erilistest hetkedest meie külaliste jaoks,» ütlevad matka korraldajad.

«Ilus ja maagiline hetk,» kirjutatakse kommentaarides. «Unustamatu! Eriline! Nii täiuslik! Nii romantiline!» ütlevad pildi kommenteerijad. «See on täielikult mu unistus, et niimoodi abieluettepanek tehakse!» avaldavad mitmed naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles