KLÕPS «Kui endal päris kõik sõnad meelde ei tule, siis Kaja Kallas päästab!» Peaminister rokkis Taukari kontserdil esireas (1)

Elu24
Copy
Elu24 kollaaž/Instagram
Elu24 kollaaž/Instagram Foto: Elu24 kollaaž/Instagram

Kaja Kallas jagas ühismeedias videot, kus ta hoogsalt ja valjuhäälselt Karl-Erik Taukari järgi esireas näppu viskab.

Reformierakond pidas eile õhtul Tallinnas Lennusadamas üldkogu – kinnitati valimiste programm ja kandidaatide nimekiri.

Pärast formaalse osa lõppu astus lavale aga Karl-Erik Taukar ja otseloomulikult oli kaasa elamas ka peaminister Kaja Kallas.

Viimane jagas sellest ka Instagramis ülesvõtteid. «Valimisprogramm avaldatud, kandidaadid kinnitatud, aeg väikeseks rokkimiseks Taukariga,» kirjutas Kallas Instagrami loos jagatud video juurde, kus valjuhäälselt kaasa laulis. 

Videoklippi jagas ka Karl-Erik Taukar. «Kui endal päris kõik sõnad meelde ei tule, siis Kaja Kallas päästab,» nentis muusik ühismeedias. 

Kuvatõmmis Instagramist.
Kuvatõmmis Instagramist. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Möödunud aasta augustis, kui puhkes Soome peaministri peoskandaal, sõnas Kaja Kallas, et me kõik oleme inimesed, kes vajavad puhkust. 

«Minule meeldib ka väga tantsida. Selles mõttes on see normaalne, lihtsalt neid hetki nii palju ei ole, kus saab tantsida,» tõdes peaminister. 

Nimelt lekkisid 17. augusti õhtul ühismeediasse videoklipid Soome peaministrist Sanna Marinist, kes sõpradega hoogsalt pidutses. Marin avaldas hiljem, et oli filmimisest teadlik, kuid uskus, et videod jäävad privaatseks.

Kuigi kriitikutelt sugeda saanud peaminister kinnitas, et tema ega teised erapeol narkootikume ei tarbinud, käis Marin süüdistuste tagasilükkamiseks ka narkotesti tegemas.  Loe pikemalt ja vaata kõmulist videot SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles