VIDEO Julia Roberts sai teada, et ta tegelikult pole «Roberts»: ma olen löödud!

Elu24
Copy
Julia Roberts
Julia Roberts Foto: Kuvatõmmis videost.

Hollywoodi superstaar ja näitlejanna Julia Roberts sai telesaates šoki, kui sugupuu-uurija teatas talle, et tema nimi polegi Roberts. «Oot, aga kas ma pole mitte Roberts?» küsis naine, kui sugupuu-uurija teda oma leidudest teavitas.

Näitlejanna Julia Roberts esines kolmapäeval USA telekanali PBS sarjas «Finding Your Roots» saates, kus tema sugupuu uurimisel ilmnes, et ta ei olegi Roberts. Pärast Robertsi sugupuu uurimist avastas Henry Louis Gates juunior, et mees, kes oli väidetavalt Robertsi vanavanavanaisa Willis Roberts, suri tegelikult rohkem kui kümme aastat enne tema vanavanaisa sündi. 

Kui tema vanavanaema Rhoda Suttle Roberts oli Willisega abielus olnud alates 1850. aastatest, siis tema surm 1864. aastal jättis jahmatava tühimiku. «Oot, aga kas ma pole mitte Roberts?» küsis näitlejanna, kui sugupuu-uurija teda oma leidudest teavitas. Seejärel selgitas mees, et avalikest andmebaasidest leiti hoopis Henry McDonald Mitchell juuniori nimeline mees. Seega ei ole Julia bioloogilises mõttes Roberts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles