«Palun tehke teene!» Räppar Kenneth Rüütli pistis rinda tema nimel kummalisi kirju saatva libakontoga

Elu24
Copy
Kenneth Rüütli.
Kenneth Rüütli. Foto: Facebook

«Vabandust, kui ma teid tülitan, palun tehke palun teene.» Just selliseid kirju saatis Instagramis kasutaja nimega Kenneth Ruutlli.

Ka räppar ja muusikaprodutsent Kenneth Rüütli ei ole libakontode buumist puutumata jäänud.

«Loodi libakonto, mille alt tuttavatele kirjutati,» nentis Rüütli toimetusele.

Nimelt palus Kenneth Ruutlli nimeline konto Instagrami sõnumites räppari tuttavatelt ja fännidelt abi. «Vabandust, kui ma teid tülitan, palun tehke palun teene. Üritan oma Instagrami oma uue telefoniga registreerida ja Instagram ei lubanud, nad näitasid mulle 2 sõpra, kellega saan ühendust võtta, et aidata mul linki saada, kui link saad, siis tehke ekraanipilt, saatke see mulle, et saaksin sisse logida. Saatke mulle ekraanipilt äsja saadud lingist.» Just selline palve oli saadetud sõnumis.

Räppar tunnistab, et mitmed sõbrad võtsid temaga pärast kirja saamist ühendust. «Sain hulga kirju, et selle konto alt toimub midagi kahtlast, saadetakse pilte ja muud sellist.»

Täna kõnealust kontot enam ei eksisteeri. «Seda kontot sai report'itud ja täna enam seda ei leia. Võimalik ka, et kontol vahetati nime...» 

Kuvatõmmis Instagrami loost.
Kuvatõmmis Instagrami loost. Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Varem on libakontodega kimpus olnud teisedki Eesti staarid. 

Möödunud aasta jaanuaris hoiatas Uku Suviste oma sõpru ja fänne tema nimega tehtud libakontode eest. Laulja sõnul üritati tema tuttavatelt raha välja petta.

«Tekkinud on libakontosid, kes püüavad minu nime alt aktiivselt armastust ja tänu avaldada minu sõbralistis olevatele inimestele. Küllap on neil kange kire küüsis unarusse jäänud enda majanduslik seis ning tekkinud väike rahaprobleem, mida nad püüavad lahendada, pärides üüratuid ülekandeid minu listis olevatelt inimestelt,» kirjutas Suviste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles