VIDEOD ⟩ Varalahkunud Lisa Marie Presley nägi vahetult enne surma väga hädine välja

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja Austin Butler ja Lisa Marie Presley Kuldgloobuste auhinnagalal 10. jaanuaril. Paar päev hiljem Lisa Marie Presley suri.
Näitleja Austin Butler ja Lisa Marie Presley Kuldgloobuste auhinnagalal 10. jaanuaril. Paar päev hiljem Lisa Marie Presley suri. Foto: Stewart Cook/HFPA/supplied by Capital Pictures/Scanpix

Elvis Presley ainus tütar Lisa Marie Presley suri ootamatult 54-aastaselt. Vahetult enne surma käis Lisa Marie avalikul üritusel, kus tema olek tekitas fännidele muret.

Sarnaselt oma isa Elvis Presleyga pühendas 12. jaanuaril surnud Lisa Marie Presley suure osa elust muusikale. Põgusalt tegeles Lisa Marie ka näitlemisega ning viimase poole aasta jooksul oli teda avalikkuses näha peamiselt seoses draamafilmiga «Elvis».

Lisa Marie käis Ameerika filmimehe Baz Luhrmanni möödunud suvel esilinastunud biograafilise filmi «Elvis» esilinastusel. Ta oli kaasa võtnud nii oma ema kui ka vanima tütre, näitlejanna Riley Keough. See oli Lisa Marie Presley esimene punase vaiba üritus pärast poja kaotust 2020. aasta juulis. Tema poeg Benjamin Keough suri kõigest 27-aastaselt, vahendab New York Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles