Elvis Presley ainus tütar suri 54-aastaselt: kõige kirglikum, tugevam ja armastavam naine

Elu24
Copy
Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley Foto: Scanpix/AFP

Elvis ja Priscilla Presley ainus tütar Lisa Marie Presley, kes oleks 1. veebruaril saanud 55-aastaseks, suri neljapäeval südame seiskumise tagajärjel.

Kurvast uudisest andis teada Lisa Marie ema Priscilla Presley. «Raske südamega pean teatama, et mu kaunis tütar Lisa Marie on meie hulgast lahkunud,» avaldas ta. «Ta oli kõige kirglikum, tugevam ja armastavam naine, keda ma kunagi tundnud olen. Palume privaatsust, kui püüame selle sügava kaotusega toime tulla.»

Viimati nähti Lisa Marie Presleyt teisipäeva õhtul Kuldgloobuse auhindade jagamisel, kus ta elas kaasa Baz Luhrmanni filmile «Elvis».

Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley Foto: Scanpix/AFP

Ent neljapäeval viidi 54-aastane Lisa Marie haiglasse, väidetavalt oli tema süda seiskunud ja ta leiti oma Calabasase kodust teadvuseta. Pärast seda, kui tema endine abikaasa Danny Keough püüdis teda TMZi andmetel elustada, suutsid parameedikud esialgu ta kriitilisest seisust välja tuua, kuid mõned tunnid hiljem Lisa Marie suri.

Lisa Marie sündis 1968. aastal. Sarnaselt isa Elvis Presleyga pühendas ta suure osa elust muusikale. Aastate jooksul andis ta välja kolm albumit: «To Whom It May Concern», «Now What» ning «Storm & Grace». 

Elvis ja Priscilla Presley tütre Lisa Mariega. 
Elvis ja Priscilla Presley tütre Lisa Mariega. Foto: Scanpix/AP

Ta oli abielus muusik Danny Keough'ga. 

2020. aastal tegi nende 27-aastane poeg Benjamin enesetapu. Lisaks varalahkunud pojale oli Lisa Mariel veel kolm last – Riley Keough, Finley Aaron Love Lockwood ja Harper Vivienne Ann Lockwood.

Elvis ja Priscilla Presley läksid lahku 1972. aastal, kui nende tütar oli nelja-aastane. Kui isa Elvis 1977. aastal suri, oli tütar alles üheksa-aastane.

Lisa Marie Presley oli abielus olnud ka laulja Michael Jacksoni, näitleja Nicolas Cage'i ja muusikaprodutsent Michael Lockwoodiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles