NAGU VÄLK SELGEST TAEVAST ⟩ «Villa» vaatajate südamed võitnud Annabel ja Frank läksid lahku

Elu24
Copy
Tõsielusaates «Villa» suhet alustanud Annabel ja Frank olid paljude vaatajate lemmikud.
Tõsielusaates «Villa» suhet alustanud Annabel ja Frank olid paljude vaatajate lemmikud. Foto: Kaader saatest

Tõsielusaates «Villa» osalenud Annabel ja Frank olid paar esimesest osast lõpuni välja. Võitu noored endale taskusse ei pannud, kuid tundus, et nad said endale midagi, mis on rahast tähtsamgi – armastuse. Nüüd teatasid noored, et nende suhe on läbi!

Tõsielusaate «Villa» esimese hooaja võitis üllatuslikult viimasel hetkel tekkinud paar Katriin ja Arles. Saate suured favoriidid olid aga Frank ja Annabel, kes olid algusest peale koos ja lasid kaamerate ees korduvalt oma tunded valla.

Nõnda ei lasknud nad end kaotusest heidutada ka pidulikul finaalüritusel, kus nad Elu24 kaamera ees kirglikult suudlesid.

Nüüd on Annabel ja Frank aga lahus! Kurvast uudisest teatas Annabel pisarsilmil ühismeediasse postitatud videos «Me läksime lahku...». 

«Tänane video ei ole võib-olla nii rõõmsameelne kui tavaliselt minu videod,» ütleb Annabel veidi üle kuue minuti kestva klipi alguses. Kohe alguses hakkab Annabel ka nutma ja imestab isegi, et ta nii emotsionaalseks muutub.

Diivanil istub ka Frank ja noored puhkevad tõsisest teemast hoolimata korraks naerma.

«Alustan täiesti algusest, umbes viis päeva enne finaali,» ütleb Annabel. «Nagu on kombeks, hakkas ka meie suhe natuke allamäge minema. Meil oli nii-öelda katseaeg, otsustasime, et me ikka proovime edasi.» Läbi pisarate oma suhte purunemist kirjeldades teeb Annabel nalja, et tahaks tuua võrdluse Brigitte Susanne Hundi ja Hendrik Terrase looga.

«Põhiväärtused ei klappinud,» teatab ta veekalkvel naeratades. «Kolm nädalat tõesti proovisime. Mõtlesime, et ehk saame ikka koos olla. Me tõesti armastame üksteist või armastasime, mina tean, et mina siiani armastan. Lihtsalt see armastus ei ole ainuke asi, mis edasi viib. Suhtes peab veel nii palju asju olema, mis aitaks edasi seda suhet.»

Frank istub Annabeli kõrval kurva näoga ja kuulab, kuidas neiu selgitab, et nende elustiilid on erinevad ja ka nad ise on üsna erinevad inimesed. «Võib-olla me tihti ei mõista üksteist nii hästi mingite asjade koha pealt. Siis kergem on lihtsalt... praegu küll ei ole kerge, aga kindlasti on kergem üksinda edasi minna.» 

Noorte suhe hakkas lagunema juba enne «Villa» finaalpidu.
Noorte suhe hakkas lagunema juba enne «Villa» finaalpidu. Foto: Taavi Sepp

«Jah,» lisab Frank põgusalt.

Annabel jätkab: «Mul on natuke raskem, Frank on õnneks juba edasi liikunud.»

«Ei ole,» ütleb Frank lühidalt ja lisab, et tema ei tahaks sellest avalikult rääkida. «Sul on see privileeg seda siin kõigi ees rääkida. Minu jaoks on see privaatne teema siiski. Sul on see element ja värgid, aga mis seal oli. Väärtused ei ole samad, puhtalt armastuse pealt see ei liigu edasi ja nii ongi. Kahju, et nii läks. Kahju, et see täpselt enne avalikustamist hakkas pihta. Jaa, jamh,» ütleb Frank lisaks.

Annabel lisab, et mõnda aega peavad nad koos hakkama saama, sest nende asjad on ühises korteris.

«Kas me saame hästi läbi?» küsib Frank Annabelilt. Neiu sõnul nad tülis ei ole, kuid viimastel päevadel on olnud sündmusi, mis tekitasid temas segadust ja pettumust.

Frank tähendab, et nad said omavahel kõik räägitud ning vabandas kõige pärast, mis ta valesti on teinud. «Arvan, et ei ole mõtet minna riiuga, sest mul ei ole sinu vastu vimma ega pahameelt,» nendib Frank ja Annabel nõustub.

Video lõpus käib Annabel kiirelt üle, mis täpselt nende vahel juhtus. «Päev enne finaali mina arvasin, et me ei peaks koos edasi minema. Siis leppisime kokku, et me ikka proovime. Siis oli kolm nädalat prooviperioodi, siis leppisime kokku, et see ei saa toimida.»

Annabel avaldab, et hakkab tööd tegema, sisu looma, reisima. Frank oma tulevikuplaane ei kommenteerinud. 

«Aitäh, et te meile kaasa elasite. Meil oli väga tore,» teatab Annabel lõpetuseks ja puhkeb taas nutma. «Elu on selline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles