«NCIS kriminalistide» staar Mark Harmon avas sarjast lahkumise tagamaid

Elu24
Copy
«NCIS kriminalistid»
«NCIS kriminalistid» Foto: Duo3

Ameerika menukas krimisarjas «NCIS kriminalistid» eriagent Leroy Jethro Gibbsi mänginud Mark Harmon loobus oma legendaarsest rollist 2021. aastal. Ligi kaks kümnendit mereväedraamas ühte peategelast kehastanud näitleja ei põhjendanud toona oma lahkumist, kuid otsustas nüüd tõega lagedale tulla.

Armastatud tegelaskuju lahkumine muserdas vaatajaid sedavõrd, et mõni lubas sarja vaatamise sootuks pooleli jätta.

«Ei! Ma ei taha, et Gibbs lahkuks. NCIS ei ole NCIS ilma temata,» säutsus näiteks üks fänn Twitteris.

Internetis palju kõneainet pakkunud teema ei jäänud märkamata ka näitlejale endale ning nüüd on Harmon otsustanud oma austajatele vastu tulla ning tõe päevavalgele tuua.

«NCIS kriminalistide» 19. hooajale pühendatud erisaates rääkis ta oma tegelaskuju pärandist ja jagas vihjeid selle kohta, miks ta sarjast lahkus.

Harmon räägib, et võimalus tegeleda värske ja väljakutsuva materjaliga on see, mis sundis teda igal hooajal saate juurde naasma. Selle põhjal võib aimata, et pärast peaaegu 20 aastat sarjas mängimist ta enam nii ei tundnud. «Mind on alati köitnud tegelane, keda ma mängin. Proovisin alati hoida seda tunnet värskena ja võtta oma rolli kui väljakutset,» ütleb Harmon.

70-aastane näitleja jättis 19. hooaja neljandas osas sarjaga hüvasti, kui tema tegelane otsustas pärast juhtumi lahendamist määramata ajaks Alaskale jääda.

«NCIS kriminalistid»
«NCIS kriminalistid» Foto: Duo3

Pärast Harmoni lahkumist ekraanilt palus sarja stsenarist Steve Binder tal jätkata produtsendina. «Tegevprodutsendi ja kalli sõbrana on Mark jätkuvalt sarja lahutamatu osa. Ta on justkui meie Põhjanael, alati oma tegelasele truuks jäänud ning juhatanud NCISi lugusid,» sõnas Binder.

«NCIS kriminalistide» kõiki osi koos legendaarse Leroy Jethro Gibbsiga saab näha alates 12. jaanuarist telekanalil Duo 3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles