VIDEO Tallinna vanalinna elanik: autoteed on puhtad, aga jalakäijad peavad hakkama saama kiilasjääl (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kiilasjää Tallinna vanalinnas
Kiilasjää Tallinna vanalinnas Foto: Erakogu

«Eile oli see tee kõige hullemas seisukorras,» ütles Tallinna vanalinnas elav Liis ja saatis Elu24-le video sellest, kuidas ta teosammul mööda kiilasjääga kaetud teed kõndida püüdis.

Tallinnas Suur-Karja tänaval elav Liis ütles Elu24-le, et tema kodu ees olev tee on kaetud kiilasjääga ning sellisel teel püsti püsida on tõeline katsumus. «Autoteed on täiesti puhtad, aga jalakäijad on küll õnnetus seisus,» ütles Liis. 

Jää all olev Suur-Karja tänav.
Jää all olev Suur-Karja tänav. Foto: Erakogu

«Inimesed hoiavad siin seintest kinni, sest nii libe on. Mitte midagi pole peale ka raputatud. Liigun põhimõtteliselt teosammul. Ja selline tee viib Vabaduse väljakuni,» imestab naine. «Neljapäeval oli olukord eriti hull,» tõdes ta.

Vaata videost, millises olukorras vanalinnas asuv kõnnitee eile päeval oli: 

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütleb, et ka vanalinnas on kõnniteede hoolduskohustus jagatud kinnistuomanike ja linna vahel. Lepingupartner tegi eile ja jätkab ka täna ameti hoolduses olevate kõnniteede täiendava libedustõrjega.

«Eile pärast lõunat teostati korralik libedusetõrje kõnealusel lõigul. Täna hommikul olid sellel lõigul veel mõned sulamata jääkonarused, kuid ala oli korralikult kaetud graniitkillustikuga ja ei olnud enam libe. Siiski edastasime kohe informatsiooni lepingupartnerile teostada täiendav libedusetõrje just jääkonarustele,» avaldab Sulg. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles