Maadam Adelina sai sule sappa

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi "Oscar Lux" avamine, 19.09.2008
Klubi "Oscar Lux" avamine, 19.09.2008 Foto: Photo Factory

Eelmise aasta septembris avas Tallinnas suure hurraaga uksed luksklassi ööklubi

«Oscar Lux»

,

mille direktrissiks oli palgatud eksootiline

Adelina Niftalajeva

, rahvale ehk rohkem teada, kui

Farmi-Gabrieli

elukaaslane.

Toona antud intervjuus kinnitas särtsakas kaunitar, et ööklubi «Oscar Lux» pretendeerib õigustatult öise Tallinna kõige prestiižikama koha nimele.

Nüüd kirjutab aga Õhtuleht, et maadam Adelina sai klubist sule sappa, kuna ei saanud oma tööülesannetega hakkama.

«Adelina käis ööklubis vaid lõbusalt aega veetmas, mitte tööd tegemas,» kurjustab «Oscar Lux» direktriss Galina Tšaplõgina.

«Kõik Adelina poolt palgatud töötegijad olid justkui ilusad mannekeenid, kuid baaris töötamisest polnud neil aimugi.» Samuti arvas direktriss, et Adelina peletas lokaalist eemale kõik eestlased.

Adelina ütleb enda kaitseks aga uhkelt, et tema töökohustuste hulka kuuluski inimestel peotuju üleval hoidmine ning vajadusel ka nendega ühes lauas istumine ning napsu viskamine.

Adelina elukaaslane, Farmi-Gabriel, juhtunut kommenteerida ei soovi ning arvab, et Adelina «Oscar Luxist» puhkusele saatmine on ajutine.

«Tekkinud lahkarvamustele vaatamata lahkus Adelina Oscarist väärikalt, skandaali ja sõimuta,» kinnitab ööklubi direktriss Tšaplõgina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles