Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Ta oli nii lahke!» Endine stjuardess paljastab, kuidas kuulsused lennureisil käituvad

Copy
Kat Kamalani.
Kat Kamalani. Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Delta Air Linesi endine stjuardess kirjeldab sotsiaalmeedias meeldejäävamaid kohtumisi kuulsustega ning hindab iga staari käitumist lennureisil kümnepallisüsteemis, kirjutab Daily Mail.

Kahe lapse ema ja endine stjuardess Kat Kamalani näitab TikTokis enda uut elu Hawaiil koos abikaasaga. Näiteks loob ta sisu sellest, kuidas ta end emana vormis hoiab, aga ka oma endisest tööst stjuardessina.

Töö lennukil andis talle võimaluse kohtuda kuulsustega, kelle käitumisele lennul otsustas ta hinnangu anda.

Tõsielustaar Kim Kardashian sai hindeks kümme punkti kümnest. «Lendasime Los Angelesest New Yorki. Hoolitsesin tema vajaduste eest, ta oli nii armas. Ta läks aga tualetti paljajalu,» räägib naine ja märgib, et peab viimast veidi ebahügieeniliseks.

Vabavõitlustäht Conor McGregor sai vaid seitse punkti. «Enne lendu tehti meile briifing, anti nimekiri inimestest lennul – kes on kuulus või mõni kõrgem ametnik. Ma alguses ei teadnudki, kes McGregor on, ma pidin seda oma abikaasalt küsima. Kahjuks staar ei suhelnudki meiega üldse,» ütleb pettunud ilmega Kat.

Näitleja Elizabeth Berkleyle andis ta sarnaselt Kardashianiga kümme punkti, vaatamata sellele, et naise lapsehoidja ja lapsega oli lend üsnagi keeruline. «Siiski oli ta lahke nagu ingel,» kirjeldab Kat näitlejannat.

Veel hindas ta Victoria's Secreti endist modelli Rosie Huntington-Whiteleyd. Ka tema sai veidi vähem punkte, vaid kaheksa. «Ta lendas New Yorgist Londonisse ning lõhnas lihtsalt hämmastavalt hästi. Ta näeb ka päriselus välja nagu töödeldud fotodel. Lennukis ei söönud ta aga midagi ning jõi vaid allikavett.»

Tagasi üles