Sünnipäevapeol kähmlusesse sattunud staažikas kinnisvaramaakler kaevati kohtusse

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Krista Õigus koos oma kaitsja Gregori Palmiga.
Krista Õigus koos oma kaitsja Gregori Palmiga. Foto: Elu24 kollaaž

Oma karjääris igati edukas kinnisvara hindaja Krista Õigus seisis esmaspäeval ja teisipäeval Tartus kohtu ees, kuna sattus paar aastat tagasi külalisena sünnipäevapeole, kus juhtunud intsidendi tõttu ta kohtusse kaevati. «See, et minu vastu kohtuasi algatati, on täiesti šokeeriv ja üllatav,» avaldas Krista.

35-aastane tallinlanna Krista Õigus töötab kinnisvara hindajana ning tema kohta leiab kinnisvarabüroo kodulehelt hulga soovitusi. «Sooviksin tänada maaklerit Krista Õigus, kellelt sain väga kiiret ja professionaalset nõu kinnisvara alal. Kirsiks tordil oli äärmiselt sõbralik suhtumine,» kirjutab Allan. «Suured tänud veelkord! Võtate uue kodu soetamise stressi vähemaks. Nii toetavat ning sõbralikku suhtumist tuleb tunnustada,» ütleb Doris. «Jäin teenusega väga rahule. Töö kiire ja korralik. Hindaja oli väga avatud, sõbralik ja professionaalne. Kõik sujus ladusalt. Jätkake samas vaimus!» ütleb Holger Krista iseloomustuseks. «Suur rõõm oli teha koostööd nii tubli ja meeldiva inimesega. Tänu temale saime oma eesmärgid nädalaga täidetud,» kirjutab Leelo. Krista kirjutab oma tutvustuses, et ta õppis Eesti Maaülikooli magistrantuuris maakorraldust ja kinnisvara planeerimist ning tegutseb kinnisvaravaldkonnas alates 2016. aastast.

11. aprillil 2021. aastal oli Krista kutsutud Saadjärve puhkemajja sünnipäevapeole. Öösel kella nelja paiku leidis aset sündmus, mis Krista kohtu ette tõi. Väidetavalt kasutas ta 40-aastase Gerly vastu vägivalda, kui lõi talle veinipokaali näkku. Klaas purunes ja tekitas Gerly näole haava, millest on arm seniajani näha ja mis on põhjustanud kannatanule palju emotsionaalset valu.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles